Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

Pirabin 

všechny recenze uživatele

PO PILOTU: Zatím se mi to moc líbí, krásně hořkosladký. Povedenej humor, kterej netlačí na pilu po pilutu 5of5. PO PĚTI DÍLECH: Okey, po pěti dílech to šlo fakt dolů. Blbej scénář naprosto nezvládající emoční scény, což dělá nefunkční i humor, protože základní premisa je o lidech co se vypořádávají ze strátou, jako je smrt nebo nemoc. Díky tomu mají úžasnej prostor pro reálný situace, který by divákovi pomohli se v postavách najít, což seriál absolutně ignoruje, a vezme kupříkladu ženu, které umřeli manžel a syn a udělá z ní komickou postavu. Pokud teď hned vyhodí scénáristu a vezmou někoho kdo umí zvládat emoční scény a dá tomu trochu realističnosti a přitom zachová humor (na což je potřeba dobrej scénárista) byl bych ochoten tomu dát ještě šance, ale v současném stavu věcí ne. Extrémně promarněná šance na skvělej seroš. ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry zde předvádí vlastně to stejný, proč jsem si ho zamiloval v Přátelích před x lety. Humor je neustále na stejný brdo, jako tomu bylo v již zmíněném seriálu, grimasy se logicky také nezměnily, jen dostaly navíc 18 let vrásek a životního moudra, takže je naprosto pochopitelné, že to ne úplně každému je po chuti a doporučuju nezapínat, pokud Vás Chandler až tak nebavil. Go On není nic víc než Perryho One Man Show. ()

Reklama

Tessie 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry hýří optimismem a vtípky, ale jen na venek. Zemřela mu žena a ve jeho firmě jsou si jistí, že musí absolvovat skupinovou terapii pro vyrovnání. A tam se teda dějí věcí. Rozhodně vtipným okamžikem je soutěž uspořádaná právě Matthewem, když vedoucí skupiny má zpoždění. Parta lidí s různými životními osudy se předhání v tom, kdo má život horší a vytahují nejstrašnější zážitky jako esa z rukávů. Každý díl měl opravdu něco do sebe, super ukázka toho, že i na problémy jde nahlížet jinak. Hodně povedený sitcom s vážnými tématy. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale tak dá se, ale hlavně mě potěšil díl s Courteney Cox. Konečně jí její staří Přátelé" můžou vracet příležitosti s hostováním. Ona zatím měla v Dirtu i v Cougar Townu Jenn Aniston, v Cougaru byla i Lisa Kudrow. Bylo hodně příjemné vidět Matthewa a Courteney zase pohromadě. A navíc v tak bláznivém nápadu. A už o ní nikdy neřeknu, že vypadá staře :) ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Oddechovka, která by možná měla nějaký děj, kdyby to nebylo roztahané na 22 dílů (ještě je furt se od britů co učit), zato má svou skupinku hodně divných lidí. Jediné štěstí je, že mě ti divní lidé baví a Matthew Perry, ač někdy až otravně sebestředný, mě baví nejvíc. Jestli bude další série, pak tvůrce prosím - řekněte mi, že tám nebudete cpát to největší klišé podobných seriálů, vždyť děj je stejně o ničem, mi bude i nadále stačit, když to bude vtipné. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama