Reklama

Reklama

Metallica: Through the Never

  • USA Metallica: Through the Never (více)
Trailer 2

Legendární americká kapela Metallica přináší na plátna kin zcela nový filmový zážitek. Film s názvem, odkazujícím na stejnojmennou píseň z Black Album, sleduje mladíka Tripa (Dane DeHaan), který na živém koncertě skupiny musí splnit nebezpečnou tajnou misi. Kulisami jeho příběhu je jeden z nejlepších koncertů Metallicy ve vyprodané aréně. Tento jedinečný projekt v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry z koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel v historii. Filmovému divákovi přináší neopakovatelný  a vzrušující 3D zážitek, který díky oslňující pyrotechnice, propracovaným jevištním scénám a obrazem snímaným najednou 24 kamerami, nemá na plátně obdoby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (169)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V roce 1993 mě na koncertě v Brně Metallica převálcovala ještě o chloupek přesvědčivěji, ale tento koncert má rovněž skvělou atmosféru a dohromady mu nic nechybí. Hlavně mi udělalo radost, že s pěti křížky na krku se chlapci nevydávají směrem, při kterém by si jednou mohli klepat holí do rytmu dechovky, ale naopak sází staré pecky s takovým elánem, že se již těším na to až to v osmdesáti zopakují. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád spíše starší tvorbu Metallice, cirka do St. Anger, tak mě tenhle snímek potěšil právě důrazem na staré dobré fláky. Celková kompozice filmu nemá obdoby, takhle propojené klipy jsem ještě neviděl a fakticky jsem zíral celou dobu s otevřenou hubou. Tradičně vypíšu mé favority. Předně to byl Flastr na pupek, Vedle maj rum a Svetr snad mám. Dále potěší nasazení písně Patery a Fuj či třeba Nindža, tys to zvoral. ()

Reklama

nevermore 

všechny recenze uživatele

Proč? Proč bylo nutné, aby toto vzniklo? Metallica je srdcovka - vychovávala mě v mých 15-17 letech, i když už ji dnes dávno nejedu. Ale proč koncert, okořenit jakýmasi výjevama úplně o ničem. "Filmový příběh"? Ale prosím vás. Také chybělo Wherever I May Roam a Harvester of Sorrow... aspoň mně a ostatní hitovky o tom ani nemluvím. Je to prachbídný a podle mě úplně zbytečný, viděl jsem 2D, takže ten zbytek je asi skrytý v tomto. Proto nedávám 2**, což bych jinak dal, ale nechávám na průměru. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Nápad to nebol zlý, narozdiel od výsledku. Neočakávane veľká porcia koncertovania prerušovaná podivnou predcházkou po meste prekvapí, je už len na samotnom divákovi či pozitívne. Metallicu si počúvnem rád (kopa mega piesní mi tu chýbala), no toto bolo nezmyselné a bez pointy. Multifunkčné pódium udrží pozornosť každého a hodnotenie najviac závisí od toho, ako Metallicu žeriete. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $3,422,409Tržby Celosvetovo $9,085,348Tržby za predaj Blu-ray v USA $415,868 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $77,042 //počet predaných kusov ?║ dosť zaujímavá show naokolo koncertu, pre mňa ako nefanúšika to celkom bralo /60%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Všetky skladby okrem poslednej sú živými nahrávkami z koncertu, ktorý sa uskutočnil v auguste 2012 v Kanade. Skladba "Orion" bola nahratá počas zvukovej skúšky. (Gothar)
  • Obsah tašky, kterou měl Trip (Dane DeHaan) přinést zpět do arény, nebyl nikdy ukázán ani vysvětlen. (Punisher)

Reklama

Reklama