Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (280)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nemám rád rukopis pana Chlumského, ty nelogičnosti v jeho filmech v mých očích nezachrání ani krásný tvářičky- v tomto konkrétním případě mám na mysli sladkej kukuč paní Liškové. Nerozumím tomu, že do telefonu stačí šéfovi říct "bude mimo ještě nejmíň 14 dnů (konec- típnutí mobilu)", že chlap čumí doma na televizi s igelitovou čepicí na hlavě, že rybářovi, kterej do té doby seděl v klidu u vody, vypadne z ničeho nic z náručí kapr, že....nechce se mi to psát, nechce se mi nad tím přemýšlet...škoda času. Naopak se hodí zmínit výtku, že to bylo komplet celý v podstatě o ničem, a že to byla pytlovina, což by asi tvůrci obhajovali tím, že to nemám brát tak vážně, když to byla komedie. V tom případě bych se ale rád zasmál víc než (ať nekecám) třikrát..? Ta moje negace irituje i mě samotnýho, pokusím se to tedy vyvážit něčím pozitivním. Takto vnímám fakt, že Martin a Venuše nezaujali akademiky. Chlumského neumětelství je zřejmě naopak doslova ohromilo u 7 dní hříchů, a proto je velmi, velmi dobře, že to v Akademii v posledním roce tak hlasitě zaskřípalo. Z (možná naivně) předpokládané nápravy by mohlo vyplynout, že jméno Chlumský už na Českých lvech nikdo nikdy nezmíní. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Ke značnému překvapení všech zúčastněných jsem u toho nemlatil hlavou do stolu, ale i tak je značně debilní, nevtipne, nudné a především zbytečné. Vše je podtrženo idiotskym chováním postav. Škoda, že se v něčem takovém zahajuje tak talentovana slečna, jako je Tereza Chlebovska. Kdyby se aspoň hlavní postava nejmenovala Martin. A jak k tomu všemu přijde chudák Iggy Pop? ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Děj je obyčejný, scénář nijak výjimečný. V dialozích často převládají dětské vtipy, scénky a nic až tak smysluplného tam není. Je to vlastně taková milá a vtipná komedie o ženské, rodině a krizi v manželství :-) Oddychovka u které se člověk pobaví. Druhá půlka mírně strádala.. Hudba je fajn. Objektivně to je takový průměr, ale za Kristýnu zvednu na 70%. ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten důvod proč se říká, že Český filmy stojej za starou belu! ..Film bez duše, spádu, dynamičnosti a hlavně - bez jakýkoliv originality. Nevidim vlastně ani žádnej důvod proč se na Martina a Venuši kouknout. Protože je to tak strašně opakovanej příběh ze života? Super no, to je každej druhej. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Na tenhle filmeček jsem se díky traileru docela těšila, bohužel ten byl na tom to nejlepší.. Mám ráda Taclíka, ale tady ho bylo až příliš. Navíc mi je bývalá paní Lišková krajně nesympatická. Film funguje perfektně jako antikoncepce, díky. Nechci nijak znevažovat talent holčiček, ale jejich výstupy jsem jim naprosto nevěřila. Jediné, co bylo vyvedené byli lokace, i když po roce života ve Vršovicích bych chtěla vidět den (krom čistění komunikací na jaře a na podzim), kdy před místním Sokolem nestojí ani jedno auto. Úvodní písnička je líbivá, ale nesměli by jí ve filmu používat jako téměř jedinou hudbu. Ideální film pro maminky na mateřské ve všední den dopoledne, jinak si to svoje diváky jinde asi nenajde.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • Film pokračuje aj počas záverečných titulkov. (Johnny.ARN)
  • V závěru filmu jede Vendula (Kristýna Boková) bílým mercedesem k TJ Sokol Vršovice, ale fakticky je neprve na Francouzké ulici (prakticky za rohem u sokolovny), pak je na magistrále u Hlavního nádraží a pak nad Florencí. Tedy jede celou cestu od sokolovny. V následujícím stříhu ale stojí u ní. (Lvísrdce)
  • Názov snímky sa objaví v piatej minúte. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama