Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (278)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z rádoby vtipných českých odpadů, v němž se postavy stále chovají jako naprosto nesympatičtí idioti a jejich děti jako největší rozmazlení fakani, jimž nikdo nevynadá, a my se jim máme smát. Smutné, jak je čím dál těžší u nás natočit aspoň průměrnou žánrovku bez zbytečného pitvoření. A docela by mě zajímalo, jakým způsobem jsou dneska do filmu vybíráni dětští herci, protože něco tak nesympatické a odfláknutého už jsem dlouho neviděl. Éra Tomáše Holého a spol. už je evidentně ta tam. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jedno opravdu velké plus film má. Práce s dětskými herci je vysoce nadstandardní. Jsou přirození, vtipní a snad až na pár náznaků ani znak po topornosti nebo trapnosti. O dospělákách se to říct nedá. Bokovou v první řadě nemusím. Ostatní herci by byly dobrou volbou, ale ne do filmu, kde jim není dán žádný zajímavý prostor. Vtipy by film měl slušné, ale jsou totálně nevyužité. Někdo je vypálí a hned je přebije další scéna. Nebo je cítit náznak dobrého fórku, kterému ale chybí něco k dotažení. Že je téma stokrát viděné je pravda, ale i stokrát viděné může být dobře a zajímavě natočeno. To se zde nepovedlo. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od filmu mnoho a ani jsem neměl chuť se na něj dívat, ale přece jen jsem se zadíval a byl vcelku mile překvapen. Sice se nejedná o nijak světoborný film, ale vtáhl mě svou pohodovou atmosférou i tématem, které je mi v současné době blízké. Bohužel se nedočkáme nových nápadů a film se hemží příběhovými klišé a upozorněními na sponzory, ale obsazení je nadmíru sympatické, reálie povedené a pohledné a občas se setkáme i s nenuceným vtipem. Komedie nejspíše na jedno zhlédnutí za "uherský rok", ale na první dojem povedená. ()

Vignette 

všechny recenze uživatele

Asi jediný pozitivní dojem, který si z filmu odnáším, je, že Kristýna Boková je vážně krásná (i naživo, zakopla jsem o ni na záchodě :-)). Jinak nechápu, jak se povedlo s tak dobrými (nebo aspoň ne špatnými) herci natočit něco tak nefungujícího. Dialogy zní neuvěřitelně strojeně a u spousty scén mi přišlo, že nezapadají do děje a jsou tam jen proto, že se režisér rozhodl zfilmovat pár svých oblíbených vtipů. Hm. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Komedia plná uřvanejch děcek, takže zaměřený je to na publikum, ktery má rádo filmy typu S tebou mě baví svět a tak. Párkrát se člověk zasměje, ale nic moc. Nejlepší je nejmladší děcko Erik a jeho inteligentní projevy a souhlasné přikyvování. Jinak vubec nevim, kdo teda měl být ta Venuše... asi jsem to nějak zaspal nebo co (což bylo docela lehky)... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • Po uvedení filmu se tvůrcům často dostávalo otázky, ke byla natočena pikniková scéna Venduly (Kristýna Boková) a Aleše (Jan Budař). Našli se dokonce tací, kteří se rovnou svěřili, že na tomto místě chtějí požádat svoji vyvolenou o ruku. Autoři filmu proto prozdradili, že se natáčelo poblíž Štěchovic s doplněním přesných souřadnic. Za filmaře dodává producent Adam Dvořák: „Místo je to opravdu překrásné, i když ve mně převažuje vzpomínka, jež se k tomuto místu váže také a zase tak veselá není. Když jsme točili scénu, v níž Kristýna odjíždí otevřeným kabrioletem za průtrže mračen, jaksi jsme netušili, že uděláme průtrž tak dokonalou, že zapůjčené auto budeme muset ještě před vrácením majiteli nechat vysušit a uvést do původního stavu za nemalé peníze v servisu." (Zdroj: Turner)
  • Kristýna Lišková-Boková je ve scéně, kdy její postava nahá vchází do rybníka, zastoupena dublérkou. (janekrubes)

Reklama

Reklama