Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Před mnoha a mnoha lety jsem si z legrace podal přihlášku k BIS a navzdory svým plochým nohám jsem málem prošel - tedy kdybych neměl rodinu, kterou vyhodnotili jako bezpečnostní riziko. To v emerických filmech se to rodinně zaměřenými agenty v utajení jenom hemží a útoky na jejich slabosti jsou čím dál tím víc stejné. Tentokrát to však tradičně zachraňuje taťka Statham, na jehož dceru bych se rozhodně ani ošklivě nepodíval, protože by mi pravděpodobně byly rychle přemístěny koule někam k mozku a to by mému chatrnému zdraví patrně neprospělo. A takoví taťkové jsou mým vzorem. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Takový klasický "buranský akčňák". Statham přijede s dcerkou na vesnici začít nový život po nepovedeném policejním zátahu. Samozřejmě ve stylu mistra Seagala vše umí, zná a umí se výborně prát. Z maličkého nedorozumění vznikají větší a větší konflikty, a tak je chudák táta nucen používat násilí častěji a častěji na místních provokujících buranech... Nevím, koho to bavilo víc, jestli Stathama, nebo střihače, ale chvílemi jsem ani nepostřehl, co komu vlastně udělal... Od druhé poloviny je film docela napínavý, protože opět klasicky, když šmejdi zjistí, že na něj nemají, tak jdou po jeho malé dceři. A to ho samozřejmě nasere ještě víc... Herecké výkony dobré, záporáci výborní - fakt serou člověka od začátku, hodně akce po celou stopáž, což bylo asi to nejlepší, bohužel dost sestříhané fighty, ale účel plní pro potřeby filmu dobře, takže jsem to tvůrcům tentokrát i docela odpustil. Hodně příjemný Stathamův zářez. /70%/ ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zápletka samotná sice neoplývá zrovna originálním námětem, který by nebyl k vidění už jinde, ale jako celek tento film jakžtakž ušel. Mělo to pár slušných momentů, akční scény taky nebyly špatné, ta malá holka mi byla celkem sympatická (a to nemám malé spratky ve filmech zrovna v oblibě) a hlavně kde jinde je možnost vidět Jasona Stathama s dlouhými vlasy…Sice jen na začátku, ale…Kupodivu jsem se u toho ani moc nenudil, Winona Ryder sice už zestárla, ale pořád je to má platonická láska z puberty, Frank Grillo i James Franco podali dobrý výkon – byli i správní slizouni a Kate Bosworth tu fetku zahrála fakt solidně. Sice je to průměrná záležitost, ale určitě ne ztráta času… ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Na Silvestra to chce Sylvestra. Tady sice přenechá práci před kamerou Stathamovi, ale jeho ruka je tu cítit v každé scéně. A rozhodně to není špatná ruka. Žádné pozérsky přepálené prsení, solidní akce, slušné tempo i napětí, záporáci nejsou žádný béčka. Z Franca, ale zejména z Kate Bosworthové opravdu běhá mráz po zádech. A po dlouhé době možnost vidět Winonu Ryder. Solidní žánrovka, která nenudí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Za posledních několik let, rozhodně jedna z nejlepších Stathamových sólovek. Film nepřináší nic nového, (bývalý policajt, který se v utajení snaží vychovávat dcerku a vyhýbat se problémům) ale vše známé podává přijatelným a zábavným způsobem a Statham je málokdy takto charismatický. O akční jízdu se ale rozhodně nejedná. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Při závěrečné honičce v docích je možné si několikrát všimnout stínu vozu s kamerou (bugfoot)
  • Film sa natáčal v meste New Orleans v americkom štáte Louisiana. (Laslo)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama