Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

tron 

všechny recenze uživatele

Produkcia Sly Stallone? To je asi jediná zaujímavosť na tomto rutinnom, stereotypnom a mierne povedané nenápaditom akčnom béčku s rodinnými hodnotami. Relatívne poteší zvláštny kasting (Clancy Brown vs. James Franco vs. Kate Bosworth vs. Frank Grillo atď.), južanská atmosféra/výprava a fajn stathamovské akčné sekvencie. Bohužiaľ, celé je to až neuveriteľne hlúpe (prečo Statham, keď objavil továreň na drogy, jednoducho nebrnkol svojmu bývalému šéfovi? Všetko by sa nekrvavo vyriešilo.) a plné klišé (kamoš síce evidentne schytal smrteľný zásah, ale nebojte sa, v skutočnosti to bolo len škrabnutie a bez problémov prežije). ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr. Jako drsňáckou Stathamovku bych možná hodnotil i za čtyři, protože oproti jiným jeho přepáleným akčňákům mě tento fakt bavil. Plusem jest i celá kupa známých herců, no bohužel místy patetické chování postav a laciné zakončení táhnou Homefront spíše do jednohubkového průměru. Kdyby se tvůrci soustředili v druhé půlce filmu více na postavy než na přestřelky a honičky, byl šťastný na plné čtyři bludišťáky. Ale kouknout se na tento filmu rozhodně dá. 69% ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Očekávání: James, James, Winnona a dle hodnocení průměrný akční thriller. Dostal jsem: slabu úvodní zápletku a míň akce, než jsem čekal. Slabší akčňák se Stathamem, když potřebujete zabít čas. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh *** | hudba *** | humor – | akce *** | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Takový klasický "buranský akčňák". Statham přijede s dcerkou na vesnici začít nový život po nepovedeném policejním zátahu. Samozřejmě ve stylu mistra Seagala vše umí, zná a umí se výborně prát. Z maličkého nedorozumění vznikají větší a větší konflikty, a tak je chudák táta nucen používat násilí častěji a častěji na místních provokujících buranech... Nevím, koho to bavilo víc, jestli Stathama, nebo střihače, ale chvílemi jsem ani nepostřehl, co komu vlastně udělal... Od druhé poloviny je film docela napínavý, protože opět klasicky, když šmejdi zjistí, že na něj nemají, tak jdou po jeho malé dceři. A to ho samozřejmě nasere ještě víc... Herecké výkony dobré, záporáci výborní - fakt serou člověka od začátku, hodně akce po celou stopáž, což bylo asi to nejlepší, bohužel dost sestříhané fighty, ale účel plní pro potřeby filmu dobře, takže jsem to tvůrcům tentokrát i docela odpustil. Hodně příjemný Stathamův zářez. /70%/ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $20,158,898Tržby Celosvetovo $51,695,362Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,147,456Tržby za predaj DVD v USA $8,010,462║ na prvý pohľad to má dokonca aj slušné obsadenie ale vykľube sa z toho len vývarový béčkový akčnák, ktorý má klasickú šablónku a pomste, ktorá sa dokonca vykľuje len z obyčajnej školskej šarvátky, niekdajší dosť slušný režisér thrillerov Gary Fleder to podal bez lepšej šťavy a scenár od Sylvestera Stallone je tade bez diskusii bez lepšieho nápadu, ešte že Statham ma stále dobre kopy ale to je asi tak všetko z pozitív /35%/ ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Film sa natáčal v meste New Orleans v americkom štáte Louisiana. (Laslo)
  • Inspiraci filmoví tvůrci čerpali z knihy "Homefront" Chucka Logana. (Conspi)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama