Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

honajz 

všechny recenze uživatele

Když to před časem zkusil v továrních halách opajcnout Pohlreich, aspoň se to pokusil udělat po česku a že ti lidé museli předvést aspoň krájení cibule. Tady vůbec netuším - a není to poprvé, u Farmy to bylo stejné - jaká jsou pravidla, jak se soutěží, vůbec nevidím ty lidi vařit. chlápek s údajně domácíma špagetama byl seřván, ale že by někdo hodil vsuvku, jak vypadají skutečné domácí špagety? A to trio si hraje na věčně nasrané borce, kterým chvílemi nevěřím ani to, že by uvařili krupičnou kaši nebo dokázali ohřát párek. A stejně jako u Farmy zas nějaký pitomec dostal nápad na ambientní soundtrack, jen ženské hejajá nahradil mužský huhuhú. O akční kameře a modrém nasvícení jak z akčňáku raději nemluvit. Příště by těm idiotům na Nově měl někdo říct, že obsah často zabere víc než forma. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Zahraničnú verziu som nevidel a tak som bol zvedavý, čo je to zač. Videl som v nejakej relácii alebo to možno bola nejaká upútavka tých porotcov a zdali sa mi ako príjemní ľudia. Potom prišla klapka a oni sa veľmi neprirodzene hrali na tvrďasov, síce sa navzájom tak presviedčali a nabíjali energiou, ale bolo vidieť, že to hrajú, aby utvorili atmosféru. Na veľa ľudí hovorili, že sú arogantní a pritom sa tak správali len oni. Najlepšie bolo, keď sa jeden snažil zhodiť súťažiaceho, ale on neurobil vôbec zlé jedlo a druhý porotca ho podržal a následne tak urobil aj ďalší a ten porotca sa mi zdal, že sa následne cítil trápne, lebo to také aj bolo. Skoro žiadne odborné vysvetlenia, iba urážky a otrasné vyhadzovanie jedla do koša. Tomu hovorím plytvanie jedlom, je to také snobské sa tak správať k normálnemu jedlu, za ktoré by dali v chudobných krajinách, kde panuje hlad veľmi veľa. Toto nie je o jedle, toto je skôr komerčná šou, navyše hrala už v úvode na city, keď pustili časť, ako chlapík rozprával, že mu zomreli rodinní príslušníci, čo doplnili príslušnou hudbou. Snažím sa byť objektívny a zároveň hovorím svoj osobný názor a preto je toto len ďalší otrasný pokus zaujať. Divím sa tým ľuďom, kde ich berú, prečo sa tam hlásia a čo sú zač, lebo toto je odpad. Týmto sa iba upevnila pozícia jednotky na smetisku v našej republike televízii Markíza. Naozaj úbohé! ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Soudruzi, kontrolní otázka. Jakou kadenci má pizda vzor Daniela Peštová?? A hned vám odpovím, šmejdi, vím to naprosto přesně, tři slabiky za půl hoďky a někdy i méně. Dokonce mám i pocit, že znám důvod a tím je, dle mého mínění, špatně zasunutý prodlužovák v její skvostné prdeli. Proč ho tedy nevyužít tak, že bychom Kastráta, Čobolu a Přizdisráče lehce, ale opravdu jen tak na skus přiškrtili, aby jejich chuťové pohárky začaly chrochtat blahem a ten eskymácký štrůdl se jim pak zdál skutečně medium rare? Babica by se zaradoval a máznul sádlo na běžky...Ovšem některé papání vypadá naprosto skvěle. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem nic světoborného. Přesně tak, jak jsem si myslela z toho vyšla jedna velká parodie na Gordona Ramsaye či jakýsi ten předchůdce tohoto českého Mástršéfa. Jenže alespoň i když je Gordon vulgární jde vidět, že opravdu dobře dělá svou práci a rozumí tomu - neumím absolutně pochopit jak je možné, že porotci si dovolí sníst celé jídlo, které jim bylo naservírováno, když jim to zkazí chuť na ty další - to je NEPROFESIONÁLNÍ. Nedokážu přesně popsat svoje rozhořčení ale je mi naprosto jasné, že nova neumí nic jiného než se snažit hrát divákům na city - chlápek s berlou který jednou asi ze 4 jídel uvařil dobře a protože měl rakovinu tak ho protěžují ; pěkná slovenka se asi vyspala s někým ze soutěže, jelikož to vaření z té vizuální stránky věci a z toho co vidím nestojí za nic a tak bych mohla pokračovat nejméně u pěti dalších soutěžících. Největším vrcholem je drámo-hudba, která jako na potvoru připomíná cosi z Pána prstenů a absolutně se k tomu nehodí. Vyhrocené situace kdy porotce ječí na soutěžícího z jakéhosi popudu štábu - aby to bylo divácky atraktivnější - jsou naprosto očividné, jelikož se porotce nedívá naštvaně, ale dokonce vypadá, že za chvíli vyprskne smíchy....Nejvíce mě na tom asi rozčiluje zbytečně dlouhá stopáž jakýchsi 85 minut a ne-li více. A dalším nováckým zvykem shledávám neustálé opakování toho co se stalo - nejméně 3x za díl, jelikož je divák co se pravidělně dívá na novu a na ty seriály co tam produkují z toho úplně vymazaný. Nejhorší na tom asi je, že nyní si občan naší ČR nemůže dát ani pořádný chlast, protože je vyhlášena prohibice a tak nám nezbývá nic jiného jen tupě zírat na obrazovky a nebo se na to díky pudu vlastní sebezáchovy ani nedívat. ()

exitak odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Je to maximálně přehrávaná reality show, která nemá s vařením nic společného. Pořad plný absurdit, dramatické hudby, uměle vyvolaných a přehraných rádoby dramatických a emotivních scén. Hodnotící trio aspiruje na idioty roku, kdo to proboha je, proč se tvaři jak kašpárci a jsou důležití jak ho***? Vztah k soutěžícím se dá taky těžko vypěstovat. Tohle je opravdová žumpa televizní zábavy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama