Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (230)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to fungovalo. Zo začiatku som si myslel, že som na niečo také starý. Postupne ale film naberie grády a zasmiali sme sa celkom dobre. Sú tu nechutnisti, sú to otrepané veci a sú tu hluché miesta. Keď ale človek dobre pozerá nájde aj dobré vtipy. A nie málo. Po Prcičkách druhá naj teen komédia, ktorú som videl za posledný rok. 70%, 4* ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

9 ročná spitá vietnamská defka. To nie je všetko. Fakt nehorazne milý film. 70% ste už všade videli, ale zvýšok je fakt nevtieravá sranda. Po polovici stopáže sa odtlačok teen film určite zmení. Záver je fakt kurva užasný. Ale keď ste suchár, ktorý pozerá komédie, len aby ich mohol spičiť, tak si nachystajte malé hodnotenie, pretože to nie je pre vás vôbec určené.:) ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jak je pochcal xD A teď to nemyslím obrazně. Vždy, když se tam objevil Chon, tak to byla prdel. Škoda, že 90% filmu ho jen táhnou a on nedělá vůbec nic. Zbytek herců a celej ten příběh byl totálně na nic. Tohle už jsem viděl miliardakrát a prostě už mě to nebaví. Kdyby to bylo alespoň vtipný, ale ono se tam vlastně vůbec nic nedělo. Upřímně nic jsem od tohoto filmu nečekal a taky jsem nic nedostal. Jen jednoho vtipnýho ťamana, který většinu filmů spí. Nic víc, nic míň. ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl pochopení pro jemně rozdováděný alko-výlet, ale kdo by na takovém dobrodružství čekal kopec nudy, trapnosti a patetického tlachání o tom, kdo je čí větší "frénd" a kdo koho víc "laaav". Bez legrace, film mě naštval. Pod českým názvem jsem si představoval lecos, ale ani má obrovská fantazie mě nedokázala připravit na takovou tragédii. Za jediný světlý bod bych označil asi desetiminutovou chlastací scénu v osmipatrovém domě. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Film mi docela připoměl Projekt X, u kterého jsem se dost bavil. Je to podobné, rozdíl je v tom, že v "X" se vše odehrávalo na párty v domě a na zahradě, kdežto zde, se jedná o nahánění zkaleného asiata po městě. K tomu si připočtěte moře zážitku a různých událostí při onom nahánění. Za mě 4 hvězdy. Bavil jsem se a užil jsem si to. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama