Reklama

Reklama

Vražedný dech

  • USA Hold Your Breath
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina přátel se vydává o víkendu kempovat, vše jde zatím podle plánu, do okamžiku, kdy se ocitnou na místě. Jeden z přátel odmítá dodržovat zvyklosti staré pověsti. A původně pohodový víkend se mění v holý boj o přežití. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (29)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nedávno som zažil vražedný dych, keď sa ku mne na ulici naklonil bezdomovec a pýtal si nejaké to €uro. Z huby mu smrdelo až strach. Nepríjemné stretnutie. No oproti sledovaniu horroru "Vražedný dech" to bol v podstate príjemný, vtipný zážitok. Pretože tento snímok z produkcie šmejdovej americkej filmovej spoločnosti The Asylum je niečo vskutnu otrasné. Hlúpy scénar, príšerný herci, debilné dialógy, nízky rozpočet a fušerská réžia. Klasický ass Asylum produkt. * ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa zrejme najlepší horor, aký dokázalo neslávne štúdio Asylum doposiaľ ponúknuť, je príbehom partičky mladých, ktorí sa vyberú na víkendový výlet a na vlastnej koži si otestujú "urban legend" o tom, že pri prechode cintorínom netreba dýchať, keďže hrozí, že môžu vdýchnuť ducha. V miestnej oblasti sa totiž vznáša duch zavrhnutého sériového vraha, ktorý sa ku nim dostane a započne vražedné prevteľovacie hrátky. Je to pekné hororové béčko, ktoré ponúka nápadité a krvavé vraždy, sympatických hercov, slušné spracovanie a celkovo príjemnú hororovú zábavu. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Režisér se později proslavil hororem Shark Season (jeden z nejhorších žraločích hororů co kdy vyšel) režíroval i dva filmy s Brucem Willisem tohle je jeho jeden z prvních filmů co režíroval. Už na začátku jde vidět s jakou sračkou máme co dočinění sledujeme popravu chlápka v roce 1950 cosi. Ačkoliv je zakázáno u poprav natáčet a fotit Asylum a režisér to neřeší a je zde chlápek co vše fotí popravovaný vrah zde zabije jednoho policajta všem je to úplně u prdele a nikdo mu nepomůže tak, že on začne mlet jakési  biblické sračky a vypichne si oko a oni ho pak popraví posuneme se do současnosti . Tak, že sledujeme 3 páry a jednoho hulibrka co jedou kempovat. Po cestě jedou přes hřbitov kde jedna ženská řekne , že musí zadržet dech nebo se stane něco špatného oni to udělají, ale hulibrk si chce zahulit tak do něho vleze duch toho vězně  a postupně se tam zabíjejí. Konec je strašný digibordel i na Asylum  Je to blbé a zápletka je vykradená z filmu Shocker (převtělování duše vraha do jiných lidí)  nebo třeba Seed od Bolla (poprava vězně co nějak žije) . Triky vypadají příšerně a o hercích škoda mluvit.   20 procent ()

Dellamorte odpad!

všechny recenze uživatele

Áno, odpad a to celkom intenzívny. Asylum je firma, ktorá dokáže aj bez celluloid mrvičky zohyzdiť aspoň náznak diela. Tento prípad to ale nie je. Pravdepodobne si nepočne so všeobecnou krízou a utiera prach zo stariniek. Tentokrát je to nagelovaný a vitálne umravnený " SHOCKER " Obludná elektro-poprava a následný výbeh vystylingovaných figurín, nemala chybu.Smrteľne intovantívná úprava CRAVEN verzie, ktorá pôsobí aspoň nadnesene, Jared úspešne zmrvil ( na očné ślehy si Ma teda neodchytil ). A po prepálenom finále, potrebujem maskéra. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Hooodně podhodnocenej film, skoro mi přijde, že lidi tomu sázej odpady a 1* jen proto, že je to od studia Asylum. Skoro pořád se něco děje, herecké obsazení na tento typ filmu v pohodě, nápad s legendou fajn, nějaká ta erotika, nějaké to gore, prostě absolutně nenáročná pohodovka jakých je sice hromada, ale řadil bych jí k těm povedenějším. Komu nevadí béčkové až céčkové horory na jedno kouknutí, ten se na to může směle mrknout a navíc zjistíte, proč máte zadržovat dech když jedete kolem hřbitova. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama