Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 2

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Když mě tyhle exploiťáky, v nichž se jede pořád a znova jedno a to samý už 40 let beze změny, prostě ukrutně nudí. V tomhle konkrétním případě si tvůrci ještě přisadili neúměrně dlouhou stopáží. Já osobně jsem si z toho žádný velký zážitek neodnesl, ale uznávám, že v rámci daného subžánru je film celkem funkční. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi naháňa zimomriavky aj teraz, keď píšem tento komentár. Strata dieťaťa je v každej situácii neskutočné utrpenie, ale prísť o dieťa takýmto spôsobom je neúnosné. Film je nabitý emóciami. Ale potom prišlo to, čo som chcel vo filme Behandeling, ktorý je dosť podobne ladený a práve tam mi to chýbalo a tým bolo mučenie. Je tu ukázané, kruto, drsne a nesie v sebe pár nových moderných prvkov (ostnatý drôt v zadku). Mučenie je tu rozobrané do najmenších detailov. A kamera bola veľmi slušná a bavil ma aj príbeh, ktorý ma dostal svojou prepracovanosťou. Aj keď v niektorých scénkach strácal dych ako celok ma bavil. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Teda vlastne ani tak nie, pretože na základe tunajších komentárov som predsa len čakal niečo lepšie, ale aj tak som si veľké nádeje nerobil. Omyl. Ide o výborný film, ktorý je akoby zložený z dvoch žánrových častí, ktorých náhle striedanie sa udeje približne v polovici snímku. Prvá polovica je čistokrvná dráma, síce dosť uťahaná a zbytočne vláčna, na druhú stranu je tu však prítomný výrazný emocionálny náboj, ktorý z veľkej časti nastupujúcu nudu odoženie. Druhá polovica je už hotový hororový torture masaker, kde sa milujúci otec umučenej dcérky na úchylnom grázlovi riadne vybúril. Mučenie je tak premyslené, tak detailné a to nielen po vizuálnej stránke, ale aj po zvukovej (praskanie kostí...), že mi v niektorých momentoch teda riadne hrklo. Niet sa čomu diviť, pretože niečo tak strašné si ako otec dcér nechcem ani len vo sne predstaviť. Kiežby mal na grázla viac času. 75/100 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V souboji s "The Tortured" a "7 Days" vychází jeho australský bratříček jako jasný vítěz. A to i přes tu počáteční roztahanost, připomínající pověstné ticho před bouří (v tomhle případě spíš před orkánem), v níž si tvůrci připravují pevnou půdu pod nohama. Protože v momentě, kdy se zhrzený tatík dozví skutečnou identitu vraha jeho dcerky, nastává v jeho sklepení nefalšovaná tortura. Pro nepřipravené diváky to může být docela peklo, jelikož i mně se dlouho nestalo, aby mě nějaké explicitní násilí zvedlo z gauče. Ale stalo se. Hlavní hrdina si totiž mučení své oběti neskutečně užívá, a divák mu prostě fandí. Tuším, že zdejší drcení kolena a trhání zubů si budu živě pamatovat ještě nějakou dobu. Jop, je to síla. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho trvalo, než se začalo něco dít. Vlastně skoro hodinu. Pak se konečně otec dopátral vraha své dcery, zavřel ho do sklepa a tam mělo dojít k tomu nejzábavnějšímu čili k tortuře. A taky že došlo, ale mě to prostě nebavilo. Rejža sice nešetřil s detaily týraného těla, krve a lidských odřezků bylo také dost, jenže tekutina nutná k tomu, aby se o filmu dalo říct, že měl šťávu, tu prostě nebyla. To bylo částečně dané i mizerným představitelem hlavního hrdiny, kterému bych nevěřil ani tvrzení, že Moskva je v Rusku. Špatné. 10% ()

Reklama

Reklama