Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 1

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tedy co původně vypadá jako tuctové mírně vypjaté australské rodinné drama s nesympatickými postavami, se zvrtne v maximální tragédii. 6ti letá dcerka rozvedených rodičů je v noci unesena a neznámým pedofilním sadistou mučena, znásilněna a zavražděna. Neznámý vrah se pro otce nestane po jisté době tolik neznámým a fotřík se přichystá na pomstu. Od druhé poloviny filmu sledujeme pomstu otce na vrahovi jeho dcerky, která dosahuje těch nejextrémnějších hranic !! Vrah je mučen 6 dní těmi nejšílenějšími způsoby, divák sleduje ty nejsadističtější možné praktiky s prostřihy na krásné vzpomínky otce na svoji dceru. Film nabírá obrátky čím dál víc, krev teče proudem, hudba hraje hlasitěji, řev je čím dál hlasitější ... Dost často toto píšu, ale tentokrát je to pravda na 100% ... Tak intenzivní "TORTURE" masakr jsem neviděl ani nepamatuju, jeden z nejsadističtějších filmů co jsem za poslední rok viděl ... Pomsta je sladká ... ?????? ... šest VELKÝCH OTAZNÍKů ... Neskutečně bombastickej torture revenge flick ... ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Po 20 minutách jsem to musel vypnout - děsný amatérský film? Herci příšerní!!! Bez talentu! Toho tátu snad vybrali přímo někde v podniku u obráběcího stroje? i když se tady píše, že bude mučit a že to je šílené, možná až budu mít náladu, tak těch 45 minut posunu vpřed! ..........Tak jsem to dal na 0:58, kdy začíná mučení a i tak musím potvrdit, že je to amatérská sračka. (P.S. Verbal*gay je KOKOT!) ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi naháňa zimomriavky aj teraz, keď píšem tento komentár. Strata dieťaťa je v každej situácii neskutočné utrpenie, ale prísť o dieťa takýmto spôsobom je neúnosné. Film je nabitý emóciami. Ale potom prišlo to, čo som chcel vo filme Behandeling, ktorý je dosť podobne ladený a práve tam mi to chýbalo a tým bolo mučenie. Je tu ukázané, kruto, drsne a nesie v sebe pár nových moderných prvkov (ostnatý drôt v zadku). Mučenie je tu rozobrané do najmenších detailov. A kamera bola veľmi slušná a bavil ma aj príbeh, ktorý ma dostal svojou prepracovanosťou. Aj keď v niektorých scénkach strácal dych ako celok ma bavil. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telíčko objavené voľne pohodené na pláži pri mori vo Fishe's Point. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, narazí Derek úplnou náhodou na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do "smrti" nezabudne. Prvá polka priemerná dráma. Ale čo prišlo potom, to bol nárez. Revenge na mňa pôsobí rovnako uspokojivo ako keď Barca porazí v El Clasicu Real. Keď je zákon bezmocný, musí prísť iný druh satisfakcie. Komu sa pozdávali snímky ako "Tortured", určite si príde na svoje. Akurát, že tento je, čo sa techniky mučenia týka, originálnejší, a hlavne omnoho krutejší. Miestami to bolelo aj mňa (až som si trhal vlasy). Konečne som po dlhej dobe videl horor čo mal "ku**a" grády! - 80% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Celý film ve víceméně jedno velké béčko, ve kterém celá první polovina je vlastně jen nudná vata, která spolu s nijak dobrými herci a béčkovou kamerou do filmu diváka až tak neláká, ale jakmile dojde na pomstu a následné mučení, tak je teda na co se dívat. Hodinu trvající gore je výživné, brutální, nápadité (ostnatý drát do prdele, lámač kolene..) a celkově se na něj moc dobře kouká, což dělá z filmu solidní přírustek do torture subžánru. Nicméně z mého pohledu jsou tyhle filmy takové splachovací – na jedno podívání svým vizuálním obsahem určitě zabaví, ale že bych si na něj s radostí v budoucnu vzpomněl, to asi ne. Žánrově lepší nadprůměr, z hlediska filmové kvality už jen průměr. ()

Reklama

Reklama