Reklama

Reklama

Nalevo od výtahu

  • Francie À gauche en sortant de l'ascenseur (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ve francouzské situační komedii režiséra Edouarda Molinara Nalevo od výtahu hraje Pierre Richard výtvarníka - tichého, klidného, plachého a spořádaného muže, kterého má konečně, po celých měsících tajného zbožňování, navštívit v bytě vdaná Florence. Decentní setkání se však v důsledku náhod a nedorozumění, vznikajících kvůli chorobně žárlivému sousedovi a jeho mladičké manželce, mění ve sled zdánlivě absurdních situací. Všechno začne, jako v mnoha dobrých komediích zabouchnutými dveřmi. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

sud 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus chvílemi až moc bláznivé a teatrální, zároveň však vtipné a občas dokonce velmi. Pierre Richard tentokrát není až takový nešika a rovněž není ani středobodem filmu, ale kolečkem v dobře šlapajícím stroji. No, ale ruku na srdce, pánská část publika si bude z filmu spíš než vtipné scény pamatovat dvě krásné herečky, přičemž spoře oděná Emmanuelle Béart se postará i o trochu lehké erotiky. 75%. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Strelená francúzska komédia podľa divadelnej hry. Je to fakt uletené a v podstate nereálne, ale ako podklad pre vtipné scény to funguje skvelo. :) Komu nevadí ako bola jednoduchá situácia prehnaná do extrému, ten sa bude baviť. Pierre Richard vždy vedel hrať ťuťkov, akého hrá aj tu, Richard Bohringer naozaj výborne zahral žiarlivého magora, no a Emmanuelle Béart bola neuveriteľne sexy a nebála sa pobehovať celý film polonahá. Čo dodať, je to triviálne ale vtipné. Ideálne si dať ako oddychovku. 7/10 ()

Reklama

KlárkaD 

všechny recenze uživatele

Poměrně opomíjená richardovka, které by podle mě zasloužila více pozornosti, je neuvěřitelně vtipná a zábavná. Pro mě možná nejoblíbenější film s božským Pierrem Richardem. P.S. Pokud máte zapalovač vypadající stejně, jako váš revolver, se kterým o víkendu střílíte do plechovek, dávejte si sakra pozor, ať si je nespletete :D ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard a jeho bláznivé komedie mne provázely dobou mého dospívání. Tahle mne ale minula a viděl jsem ji zásluhou ČT až dnes. A jsem ČT vděčný, že vysílá i tuto klasiku. Pobavil jsem se jak už dávno ne. Skvělý film, poplete Pierre a krásná Emmanuelle mi zpříjemnili večer po nádherném dovolenkovém dni. A já nemohu jinak než dát 5* ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích: Pierre Richard, Richard Bohringer, Emmanuelle Béart, Fanny Cottençon, Jean-Michel Dupuis, Michel Creton ....a dveře. Tohle je opravdu krásnej film. Záměrně říkám film protože přes šílený eskapády jsem se usmíval. A bylo mi krásně. Je to jiný druh komedie. Pierre je vždycky Pierre a budu ho milovat v každým filmu. 100% zážitek ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Automobil, který patří příteli Yanna (Jean-Michel Dupuis), je Mercedes-Benz 450 SL, vyráběný během let 1971 - 1980. (epicride)
  • V titulkoch na konci filmu sú ako posledná hlavná úloha uvedené dvere. (Autogram)
  • Vedle dveří od bytu je uvedeno 6A, ale ve chvíli, kdy přichází policisté, je možné všimnout si označení 9A. (Rosalinda)

Reklama

Reklama