Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

KofiAnnan 

všechny recenze uživatele

„Nazdárek zlato, nazdárek lásko, nazdárek moje fešando“. Původně jsem dala 4*, ale tenhle seriál má tak geniálně chytrý vtipy, že to musí být jedině za plný počet. Čím vícekrát jsem to celé shlédla, tím víc to miluju. Pokud jste vyznavačem sdělování krutých životních pravd humornou formou tak Brickleberry je přesně trefa do černýho. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech odvážný a nekorektní animák, který se skutečně neštítí ničeho a v každém díle do diváka šije všemožnými zbraněmi. A možná v tom jsem viděl hlavní problém, že se film snaží neustále diváka pohoršovat a znechucovat a tím se snaží být vtipný. Občas se mu to daří, ale někdy je toho i na těch 20 minut moc a nikdy jsem neměl tendenci dát si třeba i dva díly po sobě. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě nečekaně vyrolovaly víčka až někam hluboko do vnitřka očních důlků, poměrně dost fórků bylo nadmíru brutálních, ale vtipných, i smíchy jsem vyprsknul. Zbytek první série se mi tak bomba nejevil a celá ta podobnost s McFairlainovýmy ptákovinami, mi trošku kazí chuť v dalším sledování. Samotný fórky jsou super, ale postavy jsou špatně a navíc hodně okatě recyklovaný, ze všech možných úspěšných seriálů. Od tvůrců sázka na jistotu. O de mě 70 %. ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Brickleberry ma zarazilo svojím až miestami hraničným humorom, ktorý nie každému musí vyhovovať. AKo najväčšiu nevýhodu beriem nevyrovnanosť jednotlivých epizód, kde niektoré epizódy ste schopný pozerať stále dookola, tak pri niektorých mierne povedané zaspávam. Čo sa týka charakterov, tak tam som si najviac obľúbil Stevena a samozrejme Malloya :) Celkom rozporuplná postava je pre mňa Denzel, predovšetkým kvôli tej jeho úchylke na staršie paničky. Hlavne epizóda, kde si začal najskôr so 70-ročnou babčou a následne aj s jej matkou. :) Priemerné 3* po 2. sériach. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvá séria sa kvalitatívne pohybovala medzi 3-4*. Druhá 4-5*. Respektíve od 5. dielu už len plný počet. No a tretia sa ďalšou 5* paľbou prestrieľala až do finále. Nekorektné, rasistické, sexistické, fekálne a k*revsky zábavné. Neobľúbite si žiadnu postavu, budete si však užívať ten vír udalostí, v ktorom mľaskajú vagíny, pleskajú gule, krvácajú všetky možné otvory a nevymáchané huby chrlia urážlivé hlášky. Balzam pre moju úchylnú dušu. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Hvězdičky na tabuli, které má u svého jména Ethel, mění svůj počet. (Duoscop)
  • Když letí Woody s Malloyem a Sandersem v letadle, má Malloy nasazená sluchátka jako normální člověk, jenže uši má na temeni. V onom díle ve scéně, kdy Malloy s Woodym špehují Sanderse, má Malloy sluchátka nasazená na uších. (stepan_s)

Reklama

Reklama