Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenze (133)

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

No na ten strašně pomalej začátek to byla pecka... od prvního poblití to šlo s tempem rychleji a nos jsem krčil docela často. I přes viditelně nižší rozpočet to působilo dost nechutně, což je fájn... Doporučuji k jídlu.... Btw. Na Thanatomorphose jsem narazil skrz Contracted, se kterým je neustále srovnáván... Tož sem přihodim moje srovnání: Thanatomorphose nenabízí žádné vysvětlení a je zde pouze krapet ostrý pohled na rozpadající se dívku. Contracted nabízí děj, ale ohledně rozkladu už to nebylo tak peprné a postrádá tím ty xichtykrčící scény. Mi se víc líbí amatérštější, ale peprnější a prasáčtější verze rozkladu... bo už jsem prostě takovej :-D ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mařka je sama v bytě a hnije. A protože hnije především ve tmě a v šeru, to, co se z ní stává, může divák především tušit. Neupírám tomu pár světlejších momentů, který byly opravdu nechutný a žánrové fandy pobaví, ale vesměs tu měli prostor především červi, lezoucí na tlející tkáni, což mě zrovna ze cviček nevystřelilo. Prostě nuda bez pokusu o příběh a prakticky bez dialogů. Contracted je o několik levelů výš. 10% ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nemělo vubec žádnej smysl. Bylo to jenom kupení záběrů na rozkládající se ženskou, což prvotně nemusel být až tak špatnej nápad, ale muselo by to být pojato trošičku jinak. A tak vzniklo prodlužování děje dlouhejma záběrama, záběrama, kde není nic moc vidět, záběrama, kde se nic moc neděje a barevně ujetejma záběrama, u kterejch je sice sílená psycho hudba, ale jinak jsou zmatené a o ničem. Kolikrát jsem si všiml, že rozklad se často v různých scénách zdál mnohem menší, než před chvílí. Že se vše odehrává v jednom bytě, kterej je permanentně otevřenej... a že zavolat si záchranku nebo podívat se na sebe do zrcadla ji nenapadlo... no a proč ty dva týpky zabila, taky nevim. Prostě nemělo to vůbec žádnou logiku a tím se z toho stal film o ničem... PS: kdo chce vidět masturbující mrtvolu, ten si to možná užije. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zmrvená šance na zajímavý a nestandardní hnilobný horror, což je velká škoda; vždyť poloamatérský nízkorozpočťák o dívce, která postupně tleje a rozpadá se zaživa, slibuje milovníkům nechutností a bizarností velkou zábavu. Ale po slibné první třetině už to jde s filmem z kopce. Zpočátku se postavy jeví zajímavé, jsou celkem dobře realisticky zahrané a člověk stále zvědavě čeká, co se z toho vyvrbí. Je to sice pomalé a kamera nic moc, no zvědavost je silnější. Ale bohužel ten, kdo čeká nějaké zlepšení, nějaký zajímavý vývoj děje, aspoň třeba jeho gradaci, se nedočká. Vyzoomovaná a rozostřená ruční kamera postupně leze víc a víc na nervy, scénář se stává nenápaditým a nudným, všelijaké prostřihy otravnými a dívka, která se zprvu jevila zajímavá, se stává nezajímavou. A ani to není nijak zvlášť nechutné. Ve filmu několikrát zazní hezká houslová hudba, ale kvůli ní si ho určitě nikdo nepouští. Takže zklamání, zajímavý námět se myslím dal zpracovat mnohem lépe, i nízkorozpočtově. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Pipka, líná se i oblíknout, skomíravým tempem bloumá nahatá po bytě, je samá modřina, bleje, sere, onanuje, vypadá pod obraz, smrdí a mlátí do chlapa kladívkem. Furt dokola a takřka beze slov. A na to se mám vydržet přes hodinu koukat? Vždyť to je moje běžná kocovina. Ale já alespoň nemlčím, nýbrž sršívám dobrým ironickým humorem, když je mi nejhůř. 20% max, Contracted má na rozdíl od tohohle jak formu, tak zmiňovanej humor. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama