Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenze (133)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

O Thanatomorphose se za pár let bude mluvit jako o tom "kultovním prasáckým filmu, v němž hrdinka uhnívá zaživa". Nechutné je to teda extrémně (opravdu dobře zvažte, jestli se na něco takového chcete koukat), ale na rozdíl od velké většiny podobně okrajových filmů jsem se u tohoto nenudil (ačkoli tempo filmu je velmi pomalé a téměř se v něm nemluví) a ani mi nepřišel lacině samoúčelný, protože zcela očividně nezobrazuje jen rozklad fyzický, ale i psychický a morální. Má to svoje mouchy (občas to bzučí docela hlasitě :-D), dané především malým rozpočtem, ale celkově je to hodně (nepříjemně) působivý kousek. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pomalejší,ale hodně efektivní záležitost! Thanatomorphose se točí kolem mladé ženy Kayden Rose, která je neúspěšná sochařka, žijící o samotě ve svém apartmánu. Jednoho dne se jí z ničeho nic začnou tvořit modřiny, jak na tváři tak po těle,začíná mít intenzivní,erotické sny a pokaždé,co se probudí její stav se dvojnásobně zhorší. Místo toho, aby navštívila nemocnici, se uzavře ve svém bytě a hnije,rozkládá se,zažívá utrpení!! Hodně depresivní,hodně nechutné,hodně silné a znepokojivé,že to předčilo snad vše, co jsem doposud viděl! Pecka ve svém žánru ! 80% ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

96 minút sledujeme ženu,ktorá hnije za živa.To si vari robíte srandu!Toto bolo tak príšerne jednoduché,alebo len jednoducho príšerné.Nebyť dokopy tých 5 viet mohli ušetriť na rozpočte,resp.to čo ušetrili na scenári,to mohli pridať kľudne maskérom.Klobúk dolu.Hviezda za larvy a mierne ladené erotické scény.Inak by som padla samou nudou.I tak som skoro celý film pozrela v zrýchlenom režime a aj napriek tomu môjmu oku nič podstatné neuniklo.Bol to hnus.Nič čo by bolo vhodné pre deti a slabšie povahy. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Najväčší zážitok som mal vtedy, keď sa ma priateľka 10 minút pred koncom znechutená opýtala, citujem : " Myslíš, že to prežije?" CHA...padol som. "Myslím si že áno, že liečiť sa to určite dá"....Späť k filmu. Celé je to len o zvedavosti do akého štádia rozkladu dievčina príde. Všetko naokolo je len vata, ktorú film proste potrebuje. Áno, boli tu nepríjemné zábery z ktorých niektorým vstávali chlpy, ale so mnou to nič nerobilo, takže docela nuda. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Je mi zle! Chce se mi zvracet! Chce se mi brečet! Už to nikdy nechci vidět!!! Ale jsem na sebe hrdá, že jsem to dokázala dokoukat až do konce. Je to hnusnější než Srpski film, nikdy jsem neviděla nic nechutnějšího a celou dobu jsem jen hekala znechucením. Ta holka nebyla žádná modelka ani na začátku, ale byla pak čím dál hnusnější a hnusnější, padalo z ní kdo-ví-co.. V jedné chvíli jsem měla pocit, že jí snad vypadla celá děloha. A byla blbá, to rozhodně. Dávno bych si zavolala sanitku nebo se zabila. Ale trpět až do konce... Ta holka má koule! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno