Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenze (133)

FAITH.BABE 

všechny recenze uživatele

Skvěle podaný poselství publiku. Ta deprese, rozklad. Má to hloubku. I když rozhodně nejsem typ člověka co by si tyhle ,,artovky'' užíval, bavila jsem se. Jen to nemuselo bejt až tak tragicky loudavý. Spousta skvělejch humusáren, obzvlášť super ta scénka kdy si slečinka sere ve stoje na nohy rozložený střívka. Kvalita make upu a efektů, 50 na 50. V jednu chvilku profi práce, v druhou amatérismus. Každopádně víc takovejch prasáren, odvahu cenim a čtyřhvězda je na světě :) Jo a ještě bych zapoměla. Další plus za obsazení herců s tetováním :) ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Nalijme si čistého vína, tuhle dívenku trápí ale opravdu šeredný morybundus. Možná, že se budete při sledování této hnilobné zábavičky docela neklidně vrtět a když se ještě zaposloucháte do nemalebného bzučení masařek, která vám létají za zády (někdy je mono ozvučení k nezaplacení!), nebudete na tento kus vzpomínat jako na podvečerní pohodovku. Pamatujte si - když si musíte nehty přilepovat sekundovým lepidlem a ulnu montovat na humerus kobercovou lepenkou, možná je nejvyšší čas navštívit obvodního lékaře! Škoda, že hlavní hrdinka je hnusná a nesympatická škeble od samého začátku, kdy ještě byla takříkajíc bez poskvrnky a měla kompletní sadu končetin. A ten orál zase tak nechutnej nebyl...samozřejmě, že jsem normální...no tak jí trošku teklo z hlavy a co jako...sami jste prasáci...no jo no, čtyři hvězdy, ale hodně ohnilé. Památná scéna: Samozřejmě závěr, ten s tou čelistí :-) ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Je mi zle! Chce se mi zvracet! Chce se mi brečet! Už to nikdy nechci vidět!!! Ale jsem na sebe hrdá, že jsem to dokázala dokoukat až do konce. Je to hnusnější než Srpski film, nikdy jsem neviděla nic nechutnějšího a celou dobu jsem jen hekala znechucením. Ta holka nebyla žádná modelka ani na začátku, ale byla pak čím dál hnusnější a hnusnější, padalo z ní kdo-ví-co.. V jedné chvíli jsem měla pocit, že jí snad vypadla celá děloha. A byla blbá, to rozhodně. Dávno bych si zavolala sanitku nebo se zabila. Ale trpět až do konce... Ta holka má koule! ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Najväčší zážitok som mal vtedy, keď sa ma priateľka 10 minút pred koncom znechutená opýtala, citujem : " Myslíš, že to prežije?" CHA...padol som. "Myslím si že áno, že liečiť sa to určite dá"....Späť k filmu. Celé je to len o zvedavosti do akého štádia rozkladu dievčina príde. Všetko naokolo je len vata, ktorú film proste potrebuje. Áno, boli tu nepríjemné zábery z ktorých niektorým vstávali chlpy, ale so mnou to nič nerobilo, takže docela nuda. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zmrvená šance na zajímavý a nestandardní hnilobný horror, což je velká škoda; vždyť poloamatérský nízkorozpočťák o dívce, která postupně tleje a rozpadá se zaživa, slibuje milovníkům nechutností a bizarností velkou zábavu. Ale po slibné první třetině už to jde s filmem z kopce. Zpočátku se postavy jeví zajímavé, jsou celkem dobře realisticky zahrané a člověk stále zvědavě čeká, co se z toho vyvrbí. Je to sice pomalé a kamera nic moc, no zvědavost je silnější. Ale bohužel ten, kdo čeká nějaké zlepšení, nějaký zajímavý vývoj děje, aspoň třeba jeho gradaci, se nedočká. Vyzoomovaná a rozostřená ruční kamera postupně leze víc a víc na nervy, scénář se stává nenápaditým a nudným, všelijaké prostřihy otravnými a dívka, která se zprvu jevila zajímavá, se stává nezajímavou. A ani to není nijak zvlášť nechutné. Ve filmu několikrát zazní hezká houslová hudba, ale kvůli ní si ho určitě nikdo nepouští. Takže zklamání, zajímavý námět se myslím dal zpracovat mnohem lépe, i nízkorozpočtově. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama