Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Moc nescházelo a dal jsem i plnej počet! Mary Death je kočka jaxviňa. Gun caddie je trefný zpestření. K tomu perfektní soundtrack á la Pulp Fiction. Moc pěkná a nápaditě zpracovaná komiksová grafika prokládající některé scény. Palec hore také za výběr vymazleného vozového parku. Svět, kde six-pack piv má větší cenu než prachy? Hell yeah! Hodně povedené béčko se svižným tempem, které jsem si užil od začátku do konce. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Už krátce po začátku jsem si říkal na co to sakra koukám. Ten film je od začátku dost ujetý, a prakticky nedává žádný smysl. A to je co říct na to že se jedná o originální scénář a ne nějakou komiksárnu. Je to neskutečná kokotina, ale svůj styl to má, navíc herci se v průběhu natáčení museli fakt brutálně bavit. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…VELKÁ SVĚTOVÁ MĚSTA HOŘELA PO MNOHO LET. Z POPELA SE ZRODILA RADA DEVÍTI, JENŽ SLÍBILA OBNOVU A DALA NADĚJI PŘEŽIVŠÍM Z PUSTIN…“ /// Mary si zapálí doutník a ukáže, že se zbraněma nemá problém. Tohle je totiž DOBA LOVCŮ LIDÍ, soutěžících v počtech mrtvol, prahnoucích po slávě a balících peněz... Béčko, u kterýho dlouho přemejšlím, jak moc je dobrý. Nebo blbý. Nevím, jestli mi vaděj jednoduchý dialogy, špatný herecký výkony a nedokonalý triky. Přemejšlím, jestli to přetluče fakt, že cigáni jsou zmrdi s kaunovskejma ksichtama, hodně krve a akce se sexy postavou Christiany Pitre. Cení se pokusy vo hlášky, ale výsledek je stejnej, jako celej film. Ale dosť boľo plkání. Tohle není látka určená k filozofování, takže přes všechny ty minely to je celkem vodsejpající zábava. Byť ubohá. Ale kdo chce kam … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Grafický romány z pera Jasona Dodsona jdou mimo mě. 2.) Zjistím, že krev na ostruhách bílejch kozaček, může vypadat sexy. 3.) Mám slabost pro vražedný a nepříčetný cigánky. 4.) Thx za titule ,,raxor“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptické béčko na nudné nedělní odpoledne. Připomnělo mi Priesta a Šíleného Maxe. Žádný zázrak, ale když vám stačí silný stroje, jedna kočka, automobilový přestřelky v poušti, plno krve, pár originálních zabití a děj, co přinejmenším do půlky skrývá nějaké to tajemství, tak úplně zklamáni nebudete. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 5 | hudba 7 | humor 1 | akce 8 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lacne, a stale len priemerne becko, ktore chce ist v slapajach Mad Maxa. Postapokalypticka zem mala miestami nieco do seba, ale casto bolo vidiet priemerne a lacne kulisy. Ovsem ale herci ako Matthew Marsden /Rambo 4/, Kristanna Loken /Terminator 3/, uz vyhasnuty Gary Busey /Smrtonosna Zbran, Point Break 1991/ a nadherna Christian Pytre to dobre zvladali. Najdu sa aj gore sceny a slusne tempo. Skoda, ze koniec jaxi vyfucal do prazdna : 60 % ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)

Reklama

Reklama