Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Akčná štýlovka s prvkami komiksu a post apokalyptického sveta, na ktorú sa treba dívať s nadsázkou, pretože si mnohokrát strieľa nielen sama zo seba. Trošku sexi, trošku viac krvi, trošku cikáni(m), príbehom obyčajná, filmovým prevedením však rozhodne nie. Bonusom je hudba. A spomenul som vôbec tú základnú fungujúcu zložku, čo sa nazýva zábava?...***/**** Veľmi príjemné prekvapenie. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Relativně příjemné béčko s komiksovou stylizací která ale neutáhne pozornost a nadšení diváka celý film. Možná, kdyby se to méně snažilo být COOL za každou cenu a minutáž by se o cca 30min. zkrátila chytilo by to ten správný drive a ocenil by to i lehce náročnější divák(jako já). Dobrý ale víckrát to vidět nepotřebuju a za týden už si na to nevzpomenu. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Kedže si myslím, že film si zaslúži lepšie hodnotenie ako má momentálne na tomto portáli, tak som trochu prižmúril oko a dal mu plný počet hviezdičiek. Vlastne nenašiel som nič také, čo by som filmu vytkol, pretože komiksový žáner je dosť povoľný a ľahostajný v istých situáciach. Navyše sa mi páčilo striedanie kreslených momentov na mape, keď hlavný hrdinovia cestovali s momentami bláznivej akcie. Celé to dobre dopĺňala aj voľba kostýmov, vtiahnutie cigánov do deja- no v koľkých amerických filmoch vidíte účinkovať cigánov? Aj keď mohli dostať viac realistickejšiu podobu, ale nevadí. Samozrejme čerešničkou na torte sa stala sexy Mery Death, ozaj bolo radosť na ňu pozerať. 90% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Já mám přehnaný filmy rád, ale tohle mě vůbec nebavilo. Nesedl mi filtr a ta levná atmosféra, herci nesympatický ani ta holka nebyla pěkná, akce se mi zdálo málo, na to, jak si to na něco takovýho hraje. Přehnanost a zábava nikde, nevim teda proč to většina přirovnává k Rodriguezovim filmům, když mu to nesahá ani po sklep. Beru to jako urážku a hodnotim o to hůř, jelikož tohle neberu jako zábavu, ale jako jeden z filmů, který je utrpení dokoukat. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Všechno s nadhledem, jinak jděte od toho. Něco tak šílenýho jsem dlouho neviděla, ještě jsem čekala, že budou střílet z fénu na vlasy a hadice na vodu, že bude sloužit jako planomet. Ale jim kromě malých zbraniček stačilo i nádobí z kuchyně. A hrdince závidím, protože v každé situaci měla nádherně namalované oči, děj se co děj. Jinak by se musela přemalovávat každých deset minut. Že mají ale amíci tu kosmetiku zmáknutou:-) Jednou za čas to byl zase výplach pro mojí hlavu.......a ještě bych tam nahoru přihodila " horor". ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)
  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)

Reklama

Reklama