Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kovacs získává nečekaného parťáka pro slavnost u Bancrofta, kde Ortegová organizuje strašlivou zábavu. (Netflix)

Recenze (9)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kovacs začne spolupracovat s Elliotem, Ortegová je stále citově blíž Kovacsovi a pomůže mu v podivě ujeté zábavě bohatých podobné Římskému gladiátorskému zápasu na život a na smrt, ale ve stavu bez tíže...+ unese jej "monstrum" ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spokojenost trvá i po třetí epizodě. Poe, personifikace hotelu U Havrana, mě baví stále víc, je to takový ten typ vedlejší postavy, která není pro pokračování příběhu nezbytně nutná, ale bez níž by to už nebylo ono. Bancroftův večírek mě přesvědčil o tom, že lidi gladiátory prostě milují a setkání s dvanáctou dcerou bylo poučné. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý seriál (alebo aspoň mnoho z nich) má svoju večierkovú epizódu a v rámci Altered Carbon je to číslo 3. Nejde však len o klasický dekadentný večierok plný alkoholu, drog a sexu, ale pozrieme sa aj na gladiátorské súboje budúcnosti. Nejde len o planú zábavu, bojuje sa o nové telá, čím sa ešte viac prekresľuje fikčný svet seriálu. Či tu niečo Kovacs zistil, zistíme spolu s ním až neskôr. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kyberpunk jako pesimistická vize budoucnosti. Technologický pokrok vedl k nerovnosti mezi lidmi. Ty ohrožuje materiální bída a nejistota vlastní identity v prostředí, kde nelze rozlišit mezi robotem a člověkem. Seriál Altered Carbon takovouto vizi z kyberpunkových klasik ve světě plném deště, neonů a oživlých reklam dále rozvádí. Inspiraci čerpá v Blade Runnerovi. Ze seriálu, který nezastírá brakové kořeny cítíme větší rozpočet. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takeshi Kovacs, what kind of schizophrenic name is that?..... It's slavic and Japanese" ........ yeah bro Kováč, protoslavic origin, ukuj dačo dobrého (: and don't be weeb xD ............................ This is so effing good, pred 2 dňami som dopozeral Krypton a tak mi čerstvo kontrastuje kvalitatívny rozdiel medzi Syfy lacnotou a týmto. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama