Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je film přímo stvořený pro zparodování, ale tady se to fakt moc nepovedlo. Nedával bych to tolik za vinu tomu jednoduchému sexuálnímu a fekálnímu (ačkoli ten mi tu vadil docela dost) humoru, v Scary Movie je taky a v prvních třech dílech přesto je podán funkčně a vtipně. Jenže tady to prostě nefunguje a je to nuda. Pár vtipných scén + jedna geniální (ta, jak ignorují padající nádobí) v tom sice je, ale pořád je to málo na to, aby to ten film zachránilo. Navíc většina scén mi přišla spíš trapná než vtipná. Dvojku někdy asi zkusím, když má být podle všeho lepší, ale nadějí do ní stejně moc nevkládám... 2* ()

campix 

všechny recenze uživatele

Na podobných parodiích si občas ujíždím. Série Scary Movie je pro mě téměř kultem (alespoň první tři díly) a tak mě potěší každá alespoň v rámci mezí povedená parodie, a že těch v poslední době opravdu moc nebylo. A Haunted Hause splňuje několik klasifikací povedené parodie - stopáž je rozhodně snesitelná, dávkování vtipů je smrtelné, proto že nějaký prostě povést musí a také ikonická hlavní postava, která film dokáže utáhnout a tou Marlon Wayans rozhodně je. Kvalitou film rozhodně neohromí, ale já se bavil a povedené vtípky vyvažují ty špatné. Dobrá parodie Paranormal Activity, ale další projekci už vynechám. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na negry dobrý. Je to taková parodie momentů z Paranormal Activity, které byly vtipné už sami o sobě. Tady to teda černoušci ještě zdůraznili. Chtělo by se říci, že vytvořili i zábavu pro hloupé. Prostě klasický černošský humor. Marlon Wayans je skutečně kvalitní herec a konečně to mohl taky předvést. I u takhle pokleslé zábavy se dá zasmát. Mně se to podařilo mnohokrát. Už jste to určitě také několikrát zažili. Někdy humor klesne tak nízko a do takové stupidity, že se nelze nesmát. Vedlejší postavy nemají chybu. Kdo si dovede dělat větší srandu z černých než černí. Za sebe dávám slabší 3*. ()

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt si už nepamätám, kedy som dal filmu odpad. Ale niečo tak nevtipné a úbohé som už dávno nevidel. Neggruje sa tam ostošesť, ale mám pocit, že ani afroamerickej komunite toto nemohlo pripadať vtipné. Bez nápadu, základnej dejovej línie, zaujímavých vtipov a nejakých hlášok. Ak sledujeme Marlona Wayansa ako mrda plyšákov, tak je niečo zle. Niečo tak príšerné sa skutočne nevidí. Ako keby sa stretla parta ľudí, čo filmu, paródií a hororom vôbec nerozumejú. Vrchol amerického nevkusu a hlúposti. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pravé Scary Movie 5 !!! Opravdu jsem se většinu filmu smál, byly tam sice i momenty co moc vtipný nebyly, spíše mě u nich bylo až trapně, ale "pár nenormálních aktivit" stojí za to zhlédnout, když znáte ty filmy co paroduje(je jich víc než jen Paranormal Activity ) + je to v určitých scénkách i nechutné, ale kdo je zvyklý třeba na south park tak v tomhle dokáže vše dobře skloubit a zasmát se... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)

Reklama

Reklama