Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život mladé Pike býval nekončící barevná párty, ale jednoho dne drogový večírek skončil a ona teď opouští vězení s osmiměsíční dcerkou v kočárku. Přes zdi sociálního bytu se ozývá řev a brzy se v jejím novém životě objeví dva muži z minulosti: bývalý přítel Lalli ji vtahuje zpět do spirály destrukce a násilí a nekonvenční policista inspektor Elias Kaski nabízí pomocnou ruku. (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (36)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Aku nám zase naservíroval chladné Fínsko aj s trochou nádeje. Príbeh z prostredia drog o tom, ako vyliečený feťák nechce do toho zase spadnúť, ale prostredie a partia tomu moc nepomáhajú. Možno sme to už niekde videli, ale je to dobre natočené a herci sú fakt sympaťáci ... hlavne Lalli, ten ma bavil nesmierne. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně těžkotonážní nářez a smutná podívaná.. Půvabná mladá dívka, co sklouzla po šikmé ploše a snaží se vrátit do života, zejména kvůli maličké dcerce, kterou miluje.. Příběh je strhující a žalostný, herecký ansámbl skvělý, Jessica Grabowsky fantastická a Eero Aho opět charismatický a ve své roli naprosto zničující.. Závěr potěšil.. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Typickej evropskej festivalovej film,kterej mě utvrdil v tom,že sem prostě hlavně mainstraimovej divák.Na první hodinu si nestěžuju,protože sem pořád čekal,co se stane.Byl fakt hnus sledovat ty špinavý byty s fetkama,blijou,potácej se,mumlaj,hrůza.Jenže asi sem to čekal trochu jinak,a o to větší bylo moje zklamání.Druhá půlka byla ještě pomalejší,asi pětkrát sem chtěl film posunout,ale vydržel sem.Konec jak z růžovky.Seveřani uměj točit,ale skoro vždycky to neni žádnej námrd,ale spíš podobně rozplizlá prcguma na stropě.40%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že dlouho jsem se nesetkal s nějakým solidně depresivním skandinávským filmem, tudíž mi 8-ball v tomhle ohledu udělal docela radost. Tak nějak jsem sice tušil, do čeho jdu, ale jak jsem si ze začátku filmu hověl na gauči v poloze ležícího střelce, deprese a stres proudící skrz mým tělem mi to od půlky filmu nedala a musel jsem si na něj vysloveně sednout. To, co se totiž ze začátku rozjíždělo poměrně nevinně, nakonec mělo docela šílenej dojezd. A musím se přiznat, že u některých scén to bylo fakt hodně náročný. Nebejt toho závěru, asi bych dal čtyři hvězdy. Závěr nicméně ukázal, jak to vypadá, když se spojí finská depka + brutální zimní finské počasí a komisař jak z francouzskejch kriminálek ze sedmdesátejch let. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhý drámo o jedný vyléčený feťačce, která vyleze z basy s harantem, kterého tam vychovávala a chce se znovu adaptovat do společnosti. To se ji sice ze začátku daří, ale pak znovu potkává starou partu a smrtelná jízda o "čistý" život začíná. Kdo vyhraje? Stará láska a drogy nebo holčička Alexandra a nový život? 40% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama