Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (362)

claudel 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohoto filmu spatřuji v tom, že se jaksi neví, jestli to je teda komedie nebo drama. A tohle zápolení vede k tomu, že na mě snímek působí rozpačitě a nedotaženě. Scénarista a režisér mohl zvolit cestu ztřeštěné komedie, Vince Vaughn je na ně expert a to se mu klidně mohlo povést bez nechutných či trapných vtipů. Anebo mohl zvolit vážnější notu, zaměřit se na tři, čtyři nejzajímavější potomky a jejich postavy více rozpracovat. Takhle se bruslí celou stopáž po povrchu a výsledek je nijaký. A americký závěr nás Evropany vede opět pouze k povzdechu : "další trapný happyend". U mě to však nic nemění na oblibě Vince Vaughna, ten může natočit cokoli a já mu rád odpustím. ()

Grran 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka, která se naprosto příčí svému českému názvu. Je to ideální film pro nedělní pohodu, kdy se člověk chce zasmát, ale i se nechat dojmout. Smutný překlad Pozdravy ze spermabanky sice s pointou filmu koresponduje, avšak nechává pachuť něčeho perverzního, což u tohoto skvělého filmu je opravdu zcestné. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Od tohto námetu som očakávam oveľa lepšiu komédiu, keďže potenciál na to bol úplne jednoznačne. Namiesto toho som sa dočkal tak trochu príliš idealistického príbehu, kde išlo všetko až príliš jasne a jednoducho, ako keby vo svete neexistoval žiadny hnev, ale len neobmedzené odpustenie a úcta. Mohli do toho primiešať aj kus reálnosti, takto to bolo naozaj takmer ako rozprávka. Vince Vaughn zahral skvelo, rovnako aj Chris Pratt. Ale celkový dojem z tohto celého je naozaj na úrovni bežnej americkej komédie, ktorá sa miestami potápala do sfér trápnosti. Čakal som určite viacej... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Dost dlouho jsem se na snímek těšil a mnohokrát jsem se poohlížel, jestli už se konečně někomu zachtělo podělit se s titulkami. Tím více jsem po zhlédnutí zklamán. Ta v popisu slibovaná bžunda mi absolutně unikla. Nezasmál jsem se ani jednou, a to jsem byl dnes vybaven extrémně dobrou náladou. Většinou stopáže jsem se silně pronudil. Film je brutálně stereotypní. Neděje se v něm absolutně nic. Obtloustlý exmasturbátor pobíhá po státech a tajně si prohlíží své biologické potomky. Přitom nápad je to fajn a i pořádně orginální. Pokud nemáte v úmyslu zažít skoro dvě hodinky nudy, tak vřele doporučuji vyhnout se snímku tak velkým obloukem, jaký jen dovedete udělat. Z mého pohledu se jedná a naprosto blbý film. Alespoň, že se tam nemlátí 20 letí upíři se stejně starými vlkodlaky. 1* ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Od první zmínky o tom filmu, včetně hlavní role Vince Vaughna, jsem myslel, že půjde o nějakou ztřeštěnou komedii, ale obrovská chyba lávky. Je to 100% feel-good movie. Když přistoupíte na jeho pravidla hry a přečkáte lehce kostrbatý začátek, dostane se Vám na konci docela překvapivý pocit. Nejkomediálnější vsuvky jsou jakýkoli výstup Chrise Pratta, ten člověk mě nepřestává překvapovat a bavit. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)
  • Pracovným označením filmu bol názov Starbuck. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama