Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Celkem podhodnocený slasher se slušnou dávkou hot bitches, který zapadl díky vřískotovské vlně, jež se snažila o scenáristický přesah, kdežto VALENTINE odkazuje spíš na éru 80. let. Režisér URBAN LEGEND odvedl náhodou slušnou práci. Nedá se tomu upřít nápaditost v podobě využití mytologie valentýnského svátku a vychytaných vražd žehličkou, vrtačkou ve vířivce a lukem a šípem přímo od Amora v masce. Scenáristicky to trochu tápe, ale který slasher ne? O tom tenhle subžánr nikdy nebyl. Také je třeba vyzdvihnout dobový soundtrack plný nu-metalových šlágrů. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Valentine“ si vás získá snad jedině v případě, kdy jste žádný jiný slasher neviděli. Je to produkt své doby, kdy slashery letěli a tvůrci chtěli napodobit úspěch „Vřískotu“. V tomhle případě se to nepovedlo ani omylem. Jediným pozitivem, je snaha nechat postavy umírat celkem zajímavě, i když to nemění na tom, že to je tak trochu divné. Scéna s vrtačkou moc nedává smysl. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

O "hereckém talentu" Denise Richards je zbytečné cokoli psát, že ano, pánové?;) Valentine skutečně není žádný převratný kousek, ani ve svém žánru, za povšimnutí stojí snad jen hudba Dona Davise, dvorního skladatele Matrixu. Vzato kolem a kolem nebýt Denisky, neštěkl by po něm ani pes, ale za daných okolností...haf:)) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Abych byla upřímná, tak dvě a půl... Herci dobří, uvítala bych originálnější vraždy, a když už jsme u toho, tak i originálnější příběh. Největším bonusem filmu je poměrně solidní atmosféra, která dnešním rádoby horrorům v 90% procentech chybí... Třetí hvězdičku nakonec ubírám za nedovysvětlený (jedna z dívek v kostýmu vraha) a předvídatelný konec. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvod s citací z Carrie navnadí a hned řekne divákovi - dívej, ti všichni si to zaslouží! Po deseti letech začnou vybraným osobám přicházet valentýnky s ohláškou smrti. Nůž, sekera, fajnové šípy s vtipným zakončením, střepy v hrdle a vrtačka (byť je už prokázáno, že spotřebič vhozený do vany člověka nezabije). Jenže ta vata mezi tím...uf...takže slabý průměr, ovšem potěší známé tváře a dobrá muzika - mj. Linkin Park, Static-X, Marilyn Manson, Deftones, Rob Zombie, Amanda Ghost...před lety mě to bavilo o něco více, 2,5* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Pri rozpočte 10 miliónov dolárov je to najlacnejší film, ktorý mal reklamu počas Superbowlu. (ladko)
  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)
  • Herečka Hedy Burress (Ruthie) se původně ucházela o roli Dorothy a Jessica Cauffiel (Dorothy) se původně ucházela o roli Paige. (HappySmile)

Reklama

Reklama