Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jako 16-ti letej jsem na tom byl v kině a tehdy to bylo přístupné od 12-ti let. Což byl opravdu dementní nápad protože do kina dorazilo spoustu oněch 12-ti letejch s rodiči a po cca 10 minutách filmu kde vrahounek chvilku nahání a pak podřízne kočku v márnici se kino s jekem vyprázdnilo. Jasný film není tak šíleně bu bu bu ale sakra pro 12-ti letý děti navíc v roce 2001 kdy ještě nebyly tak odolné? Tenkrát to pro ně byl masakr to vám povím a z kina vysmahly dřív než zjistili že tam hraje nějaká Deniska. Já měl 4 roky náskok tak jsem zůstal a dokoukal film až do konce. Andílkovi jsem fandil byl to fakt dobrej mizera no přežehlení obličeje nebo scéna s Deniskou vanou a vrtačkou neměla chybu. Navíc amorovi šípy když vás zasáhnou tak jste fakt v háji přesně jako v reálu. Po každém killu nám andílek samotným blahem krvácí z nosánku a jelikož obětí bylo dost je zázrak že během filmu nevykrvácel. PS : Až si s váma holky bude chtít trsnout ošklivej brejlatej kluk tak jděte...Vám to nic neudělá a on Vám na oplátku až vyroste v nabušeného hezouna neurve hlavu to se vyplatí ne? :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Valentine“ si vás získá snad jedině v případě, kdy jste žádný jiný slasher neviděli. Je to produkt své doby, kdy slashery letěli a tvůrci chtěli napodobit úspěch „Vřískotu“. V tomhle případě se to nepovedlo ani omylem. Jediným pozitivem, je snaha nechat postavy umírat celkem zajímavě, i když to nemění na tom, že to je tak trochu divné. Scéna s vrtačkou moc nedává smysl. ()

Reklama

ad-k 

všechny recenze uživatele

Tradiční schéma, nudné teenagerské horrorové prvky, rádoby překvapivá vyústění, trošku pitomý a zapomnětlivý scénář. Spoustu lidí právě tohle baví... nebo možná ta záplava okrasných tvářiček v čele s Denise Richards, u které se přimlouvám k herectví bez veškerých šatů. Možná by to bylo o kousek, zív, zajímavější... 20% ()

Petr59 

všechny recenze uživatele

Možná jsem to čekal o trochu lepší, ale stejně mě to přišlo jako výborný horor. Způsob vražd byl poměrně originální, místami skutečně napínavé a i já jsem zadržoval dech. Herecké výkony byly také úžasné. Mělo to svůj obrovský psychologický příběh. Film tedy tak trochu popisuje šikanu, méněcenost a následky dlouholeté méněcenosti, která poškodí psychiku šikanovaného. Určité nedostatky film měl, ale na čtyry hvězdičky má. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

po dlhšej dobe opäť klasická vyvražďovačka typu halloween. poteší slušná maska vraha, celkom dobre natočené killovanie, avšak na druhej strane scenár je dosť nudný a kopiruje scream takze valentine nie je nesmrtelny psycho magor ktoremu rozkos sposobuje jedine a len kuchanie mladych ludi, ale je to nejaky chlapec s mindrakami z detstva. nebyt tohto tak je to este lepsie! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)
  • Katherine Heigl mala na natáčanie svojich scén len tri dni kvôli povinnostiam v seriáli Roswell (1999). (ladko)

Reklama

Reklama