Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zmizí osm vyšetřovatelů, Navarrová se snaží Danversovou přesvědčit, že případ souvisí s nevyřešenou vraždou místního aktivisty. (HBO Max)

Recenze (69)

kondor77 

všechny recenze uživatele

Zatím pro mě nepřiznaný spin-off seriálu Walking Dead (v hlavní roli zombice). Jinak bych rád pochválil HBO zato, že financuje projekty diletantů bez ohledu nato, zda jsou talentovaní či nikoliv (ano, Bé je správně), protože jednou jim to určitě vyjde. Naštěstí díky svému původu a vlastnictví vagíny má tvůrkyně cenu Tony jistou. ()

272827 

všechny recenze uživatele

Jak udelat novou serii True Detective? Udelejte z jedne z hlavnich postav nesympatickou mrdku, prospikujte jemnymi socialnimi komentari (nasili na zenach spatne! Hnedi utlacovani) a polovinu casu venujte rodinnymi vztahy jednotlivych postav misto pripadu. Ne pockat, takle takle udelate odpad a podle toho to tak taky vypada ()

Reklama

nuG6et 

všechny recenze uživatele

Na první díl žádná velká očekávání, ale proč se dívám na detektivní seriál, kde se žádné vyšetřování téměř nekoná? Místo toho se řeší několik let starý případ na základě nalezeného jazyku a nějaké seznamování s postavami. Když taky zmizí banda vědců z mezinárodního výzkumného střediska, tak se ani neluskne prstem a nakonec část z nich najde stará babča díky tančícímu duchovi uprostřed ničeho. Nikomu toto chování nevěřím a hned v první epizodě se musí samozřejmě vyskytovat rasové problémy/narážky, silné ženské postavy na úkor "blbých" mužů, nepotřebné CGI a nevkusná moderní hudba, která vůbec nesedí atmosféře zatemněné Aljašky. Zatím velmi slabé. ()

kachie 

všechny recenze uživatele

Videla som zatiaľ prvé 3 diely, ale jediné, čo je na tejto sérii na pochvalu je krásne prostredie. Príde mi to strašne pózerské, Jodie Foster jej veľmi čudnú vulgárnu, nesympatickú postavu vôbec neverím. A už vôbec mi nedáva zmysel, prečo by sa s ňou mala chcieť vyspať polka mesta - nie je to žiadny spojler... Je to extrémne chaotické, niekedy mám pocit, že pozerám Da Vinciho kód, alebo iného Dana Browna. Nie je tam nič originálne, samé klišé, vykradnuté z iných podobných seriálov, ale prehnane preplácané klišé. Akoby sa nasilu snažili šokovať, alebo upútať pozornosť, vôbec to nefunguje. Hudba mi tam strašne vadí, sú to síce samo o sebe skvelé veci, ale tak nejak na seba strhávajú moc veľa pozornosti, že viac ma zaujíma samotná hudba a obraz ako dej, asi by to bol lepší videoklip ako seriál😅. Jediná okej mi tam príde teta Petunia... Menej je viac, v tomto seriály vo všetkom.. Update: videla som 4.diel a hneď po ňom som si pozrela 1.diel minisérie Night of (obrovský rozdiel) a pritom Night of je natočený veľmi jednoducho, na nič sa nehrá a je to zaujímavé už od 1.dielu... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně super úvod se spoustou informací, kde se skvěle pracuje s pomalým odkrýváním vztahů mezi jednotlivýma postavama. Protože se zdá, že současný případ má nejspíš spojitost právě s minulostí. V kombinaci s atmosférou, která je fakt top a místem, kde se to celé odehrává, sníh a zima je vždycky lepší než sluníčko a teplo...takže skvělá kombinace. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama