Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…TEĎ NASTAL ČAS, KDY SÁM NĚCO NATOČÍM.…“ /// Nahrávací čip přímo v oku (to máš kliku pičo! Že vidíš pičoviny? Tož to máš blbý…) … PŘÍBĚHY, kamera tady, kamera tam, kamera na psoj (co je to za slovo?), kamera … (SPOILER! - ne v prdeli nebyla…), duchové, zombíci, někdy trapný, někdy ftipný (černě), krvavý…., ale skoro vždycky ROZKLEPANÝ. Naštěstí se tady nemelou sračky vo potřebě zavostřit, točit tohle či tamto, nikdo nemá čas si vylejvat bolavý srdce či chorej mozek. V podstatě to vodsejpá, jen míra zajímavosti je různorodá. Hold někdo má rád holky a jinej … kurva ti ,,šediváci“ mě udělali radost! Taková snaha mi narvat představu, že jinak tyhle kousky natočit nelze. Dobrá, a co tam máš dál? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu poznat holku, která umí kurevsky dobře (a hlavně hezky!) vyhnat ducha. 2.) Přemejšlím, co natočím (na internet vole, tvý ametérský skopičiny nikoho nezajímaj. P.S: ukaž starou?). 3.) Thx za titule ,,unchained“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tape No.1 / Eye of Terminator: šestý smysl robotického implantátu, co nakousne zajímavé otázky v oblasti lékařské etiky. Podivné masky, slušný spád, kyber-slovníkem T-800: Human casualties: 2.0. Tape No.2 / Cyklotoulky s nemrtvými: slušná realizace nápadu „pohled z druhé strany“, místy docela parodické, od příchodu na narozeninovou párty čistka, až by z toho jeden zapomněl sfouknout svíčky na dortu. Chci jednu zombie s kamerou do pelotonu Tour de France, aby při nějaké horské prémii vykousla kus clenbuterolového masa z Contadora. Tape No.3 / Velkopopovickej Kozel: asijské sektářství, pomatený guru, kolektivní sebevraždy - brutální řezničina s podkresem sirén a příchutí síry. To je tak, když miminko s kopýtky hledá otcovskou lásku. Asi nejlepší nahrávka, která se s omezenými narativními prostředky dokonce pokusí o příběh a pointu! Tape No.4 / Invaze účastníků maškarního bálu: směšné kostýmy, napětí zabito nepřehledností pečlivě organizovaného zmatku, ale co může divák chtít, když to točil vořech… Oproti první nalezené sbírce sice znatelně méně poprsí, ale zato posun v technickém zpracování, či četnosti originálních filmařských prvků. Přesto si myslím, že nejstrašnější sbírka VHS kazet je u mě ve sklepě. Mám tam totiž ještě z burzy zakoupené kusy se simultánním dabingem a třeba taková Orca zabiják, to je teprve peklo na Zemi. Minuta dialogu ohledně řádění rozzuřené kosatky a do toho jedna jediná věta, která by svou intonací uspala i člověka trpícího insomnií: „Ta zabiják velryba jde po nás..“ ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Vhs meet dvd aneb z extrému do extrému. Šlape to až do poslední povídky s mimozemskými únosy, která je nepřehledně natočená, ale hraje v ní přitažlivá prcina Samantha Gracie. Hodně krve, zběsilostí, šíleností a vše zabaleno, jako fajn hororový dáreček jen pro otrlé diváky. Je to neskutečný atak na pět divákových smyslů. Mé hodnocení: 90% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

OOH Come on!!!!! To jako vážně bylo nutné mrdnout do parádně rozjeté ufoúnosoidní povídky dementní stroboskop aby se z toho stalo jen nepřehledné a uječené porno pro epileptiky? Bylo nutné šněrovat kameru na čokla, který se chová extrémně nepravděpodobně a se kterým se všichni nesmyslně tahají i když prožívají čistou hrůzu a základní instinkt jim velí zachránit si vlastní kůži za každou cenu?.. Bylo nutné parádně rozjetou a extrémně ambiciózní povídku"Safe Haven" vyhnat do nesmyslného a (ve všech směrech)přepáleného finiše ve kterém se rozpadá veškerý mysticko-mythologický náznak, a zdánlivě promyšlený příěh s přesahem tak degradovat na prvoplánovou přehlídku všehomožnéhoCOOL s okřídleným kozlem -jak z cimrmanovského divadla-na konci? FFFFFF...... První povídka o nezbedném očním implantátu je docela povedená a trpí vlastně jen pocitem diváka, že ono terminátorovské oko je tam dost na sílu aby se příběh vlezl do VHS konceptu, a aby ta vykrádačka OKA nebyla tak do OČÍ bijící.. Naproti tomu, z mého pohledu zdaleka nejlepší kousek "A ride in the park" se dočkala všeobecného posměchu i přes to, že je nejhravější, má smysl pro humor, je originální, nápad kamery na helmě je naprosto přirozený, koncept celého příběhu je zvládnutý a nepřepálený. Sánchez má jasnou ideu, baví ho to a nemá potřebu zbytečně na efekt onanovat... Kéž by byl takový celý film. ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Kompilaci drží nad vodou hlavně sektářská povídka, která se skutečně povedla a postavy v ní tvůrci vůbec nešetří. Na druhém místě potěší a pobaví originální pohled na zombie epidemii. Koukatelná je i povídka s bionickým okem, i když ničím nenadchne. Zbytek je ale bohužel celkem odpad - rámcová "povídka" je pouze nutné zlo a UFO únos je vyloženě učebnicový příklad, jak takové horory netočit. Rozkmitaná kamera, blikající světla a příšerná kakofonie zvuků ve scénách s emzáky skutečně diváka ničím neohromí a ani nezakryje diletantský přístup. // KVIFF 48 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • V příběhu číslo 1 je muži do oka implantována kamera, avšak součástí záznamu je i zvuk, přestože mikrofon součástí implantátu nebyl. (ROASTER)
  • Pracovní název filmu byl S-VHS. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno