Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Povídkový horůrek, tentokrát i s drobnými prvky komedie. Nebýt čtvrtého příběhu, bylo by tohle čtyřhvězdí silnější, ale příběh, zpracování i kamera na čoklovi, to všechno bylo už po prvních několika minutách těžce dementní (40%). První story je každopádně solidní duchařský napínák, v nejlepším smyslu pokračující po stopách jedničky, i když lehce vykrádá Oko (80%). Druhej příběh, kterej jsem si familiérně pojmenovala V kůži zombíka, mě neskutečně bavil, fakt jsem si ho užívala, několikrát jsem se i s chutí zasmála, prostě naprostá libůstka v oblasti hororové komedie s povedeným first person náhledem do oka nemrtvého (100%). Třetí příběh mi už moc dobrý nepřišel a laťka zábavnosti začala jít strmě dolů, ale naštěstí jen do chvíle, než se rozjely vraždící orgie, při kterých fakt bylo na co koukat a teprve v tomhle příběhu je first person kamera v očích prchající oběti dovedená k dokonalosti. Ačkoli fór v samém finále téhle povídky mě nechtěně rozesmál tolik, že zase musím pomyslnou hvězdu srazit (70%), ikdyž bych ještě možná byla svolná přimhouřit oči, ale to by nesmělo dojít na už zmíněnou povídku poslední. To je totiž kapitola sama o sobě, nebýt jí, fláknu tam tentokrát snad i tu pětku, nehledě na to, že obalový příběh taky není žádné terno (ale furt je lepší jak Invaze - takže 60%). Takhle komplet mi z toho vychází solidní nadprůměr na poli povídkových hororů, který nedělá ostudu sobě ani svému předchůdci (mám-li srovnávat, řekla bych, že jsou oba díly na shodné úrovni, takže komu se líbil jeden, měl by si užít i druhej), ač mohl dopadnout ještě lépe. 70% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Říká se, že opakovaný vtip není vtipem. Jak moc tohle pořekadlo platí u dvojky poměrně ambiciózního projektu VHS, nedokážu posoudit, ale faktem je, že jsem kompilaci krátkých found footage příběhů už nehltal s takovým nadšením jako u dílu předešlého. Především se vytratil ten inovativní pohled do zatuchlých handy cam vod, takže pokud napoprvé přišly krátké motivy vhod, napodruhé prostě víte, do čeho jdete a to také plus mínus i dostanete. Možná originalita samotných příběhů není tak zasádaní, takže celý biák jste poměrně v klidu, i když pronásledování Lamiou nebo příchod čtvrtého druhu je bez pardonu zatraceně creepy. Pro fandy žánru další zářez, pro odpůrce spíš ztráta času. ()

Reklama

=woody= 

všechny recenze uživatele

Hi dears! To máte tak.. Do nynějška jsem neměl páru, že něco jako žánrovka V/H/S existuje.. Přeskakuji tedy první díl a večeřím hned dvojku, což ze zásady nedělám! Festivalová výjimka udělena - a spokojenost se dostavila.. Skvěle jsem se bavil! Bohatá směs poměrně originálních nápadů - hodnotím okem jen lehce potřísněným zmiňovaným found-footage - v tomto povídkovém filmu :-) splňuje to, co divák očekává.. Máme tu zombie, emzáky, fanatiky i totální ujeťáky. Jedna část skvěle děsí, další baví, následující se snaží o hlubší rozměr - pokaždé jde ale o plnou vanu krvavé lázně! Doporučuji v ní chvíli poležet před spaním.. Budete se mít filmově! ;-) Woo. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak zase musím hodnotit každou epizodu jednotlivě, protože je mezi nimi velký rozdíl. Rozjezd je celkem slušný, první příběh nás zavede doslova do oka jednoho bohatýho týpka, který si zadělá na solidní problém s nepřizpůsobivými duchy :-D - jasných 70%. Druhý příběh o zombíkách je celkem trapný a nechutný. Když dám 25% za dobré masky, tak je to ještě dost. Třetí příběh nebudu nijak blíže specifikovat, ale je fakt brutální. Klidně bych si ho dovedl představit jako samotný film, snad jen kdyby tam nebyla ta příšera. Ale jinak ten se povedl. 85% Čvrtý příběh je s malýma fakanama, které unesou mimozemšťani. No tam to mohlo být mnohem lepší. 40%. Zbytek už je jen takový dovětek. No celkově je to takový obyčejný průměr mezi horory. Škoda jak píše verbal, že tvůrci prostě musí s tou kamerou tak brutálně třást a furt musí šumět. Je to dost nepříjemný a hororové atmosféře to spíš ubírá... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vhs meet dvd aneb z extrému do extrému. Šlape to až do poslední povídky s mimozemskými únosy, která je nepřehledně natočená, ale hraje v ní přitažlivá prcina Samantha Gracie. Hodně krve, zběsilostí, šíleností a vše zabaleno, jako fajn hororový dáreček jen pro otrlé diváky. Je to neskutečný atak na pět divákových smyslů. Mé hodnocení: 90% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Frederick County v Marylandu. (Terva)
  • V příběhu číslo 1 je muži do oka implantována kamera, avšak součástí záznamu je i zvuk, přestože mikrofon součástí implantátu nebyl. (ROASTER)

Reklama

Reklama