Reklama

Reklama

Osudové léto

Trailer

Obsahy(1)

Krásná Anne Marie Chadwicková žije na Havaji. Zbožňuje surfování a poslední roky se snaží tvrdě trénovat, aby získala prestižní cenu v turnaji Pipe Master. Je to jedna z nejnebezpečnějších a nejtvrdších surfařských soutěží, která až dosud byla výhradně mužskou záležitostí. Její život není jednoduchý, stále se těžce vyrovnává s tím, že ji před lety opustila matka, která jí nebyla oporou na cestě dospíváním, a navíc jí nechala na starosti její mladší - a poslední dobou poněkud problematickou - sestru Penny. Společně se svou sestrou a svými dvěma nejlepšími kamarádkami Lenou a Eden, samozřejmě také nadšenými surfařkami, bydlí ve skromném domku na pláži a všechny tři pracují v blízkém přepychovém hotelu. Práce není nijak zvlášť výnosná, ale zato jim nabízí poměrně pružnou pracovní dobu. Surfovat tak mohou vždy, když jsou vlny a optimální podmínky. Do jejího života ale vstoupí láska a dívka stojí před osudovou volbou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Strašně pohodový film na letní noc. Ta pozitivní atmosféra z toho úplně číší. Ústřední trio hlavních hrdinek je sipmatické, a hrozně dobře se na ně dívá (Ave Michelle Rodriguez), fotbalisté v čele s obřím černochem jménem po nejslavnější psí fence jsou správně ujetí a dobře naladění na tu pozivní vlnu. Ač mě surfing vážně nijak nezajímá, během filmu jsem fotbalistům záviděl jejich lekce (asi nnetřeba psát jakou inštruktorku bych si vzal). Hodně milé překvapení se z toho filmu vyklubalo, dal bych 68% ale je tu opět už moje klasické ale. Michelle Rodriguez která opět ukázala jak ohebný je její herecký talent, a že opravdu dokáže zahrát jakoukoliv roli. Navíc tu byla v plavkách, takže za mně palce nahoru a dalších pět procet nahoru, takže tu máme konečných 73%. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Průměrné sportovní drama (obehrané schéma, kdy hlavní hrdinka - pokojská, nejdříve neznámá a tudíž bez šancí, nakonec slavně zvítězí...) řízlé s romantickou komedií, na kterém je zajímavé především to, že se odehrává v surfařské komunitě...i když surfařských záběrů je tam pohříchu málo. O surfingu bylo ale natočeno mnoho lepších a kvalitnějších snímků... Podobné filmy: Bod zlomu, V zajetí vln, Bra Boys, Nekonečné léto, Nekonečné léto 2, Billabong Odyssey, Riding Giants ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda sportovní filmy a filmy o soutěžení, ráda sleduji snahu vyhrát nad jinými i nad sebou samým. Tyto obří vlny na Havaji jsou pro běžného smrtelníka vrcholem strachu už jen od pohledu, natož tam být a utkat se s nimi... A to jsem odjakživa trpěla fóbií ze žraloků ve spojení se surfingem. Teď vidím, že umřít se dá i bez nich. Vzdávám velký hold všem takovým odvážlivcům! Luky dávej pozor čeče, i na Zélandu to musí být pořádný fičák. ()

sklennenka 

všechny recenze uživatele

Někdy je potřeba jen tak vypnout a relaxovat a přesně to se mi povedlo najít v tomhle mořskými vlnami zalitém filmečku. Nemusíte u něj přemýšlet, nebo v něm snad hledat nějakou hlubší myšlenku. Užívala jsem si ten předvídavý popelčin příběh, který se mi trefil přesně do nálady a kochala se povedenými záběry kamer. K surfování na Havaji se totiž zřejmě v nejbližších padesáti letech nedostanu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Za najlepsi film rezisera Johna Stockwella povazujem Turistas, a tato akasi pseudo letna pohodova komedia ma nebrala. Herecke vykony su mizerne, rezia je amaterska, Kate Bosworth je podla mna podpriemerna herecka a vlny na surfovanie su slabe a slabo natocene. ked uz surfersky pohodovy film, tak odporucam skor North Shore z roku 1987. 30 % ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Michelle Rodriguez točila všechny scény na surferu bez kaskadéra. (Chipsonator)

Reklama

Reklama