Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

runner85 

všechny recenze uživatele

Tak toto teda áno ! Konečne som sa dočkal filmu kde sa myslí aj na druhých a nie len na seba, kde ukážu, že medzi priateľstvom a láskou je len veľmi malá hranica, kde s citami druhých sa nezahráva, kde sa povie všetko radšej hneď na rovinu ... , herecké obsadenie skvelo fungovalo, Olivia ako vždy plná krásy a charizmy a Anna je zas zlatučká ako vždy ... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Svěží nezávislárna, kde se neděje nic extra světoborného. Hrají tam sympatičtí, hezcí lidé, co mají fajn práci v pivovaru. Po šichtě si vždy minimálně na jedno skočí a mezi hlavními protagonisty, kámoši opačného pohlaví to poněkud jiskří. Fakt nečekejte nějaké extra drámo, spíše se těšte na opravdu přirozenou Olivii Wilde. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Klasická konverzační indie vztahovka, která má, lidově řečeno, trochu problém se prodat. Příčinou je styl vyprávění, jehož tempo je přednášeno až nezáživně přehnaným samospádem, ve kterém nevyniknou citově vyhrocené okamžiky. Přesto určitý náboj v sobě skrytý má. Vy, kteří očekáváte další rozjetou "Pařbu... kdekoli", sáhněte po jiném filmu, Drinking Buddies není pro vás, a vlastně není komedií. 50% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tedááá... dokoukáno, ale s občasným stisknutím ->, páčto jinak by to nešlo. K pochopení filmu je doslova nutné si přečíst zdejší uvedenou zajímavost: "Ve filmu se jedná čistě jen o improvizaci. Není k němu žádný scénář a jedinou věc, kterou měli herci k dispozici, byl neurčitý koncept dějové linie a uspořádání, v jakém dané události mají následovat." od uživatele/uživatelky Mrs.Blue. Pak totiž celá tahle nuda jako by z reálného života dává smysl - tedy minimálně dává smysl to, proč je to tak nezajímavé, nudné, roztahané, prázdné. Protože tady doslova bije do očí a uší, jak tomu chybí nějaký pořádný scénář, dialogy, něco připraveného. Tohle je tak nezávislácky indie (čti "indý", ne Indie :) , až to bolí. Moc to bolí. ~~~ 1,5* ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Ve filmu se pořád v jednom kuse pije pivo a Olivia Wilde tam porád běhá v nátělníku, takže je na co koukat. To jsou ty pozitivní zprávy. Jinak se potýkáme s nulovým dějem a jeho směřováním k nějakému zásadnějšímu poselství. Na rozdíl od obvyklých nezávisláků, které jsou taky velmi pomalé v tempu, tady jsem si ten prostor k přemýšlení nějak nedokázal sám dovyplnit. Takže trošku nuda.60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Režisér i herci řekli, že jejich nejoblíbenější část filmu je výlet a piknik v lese. (Cheeker)
  • Ve scéně "chlastací hry" byla Anna Kendrick doopravdy opilá. Protože to byla poslední scéna, která se ten den točila, tak se Anna Kendrick a Jake Johnson rozhodli použít opravdický alkohol, aby vše vypadalo realističtěji. (Cheeker)
  • Všichni herci si sami vybrali jméno své postavy. (Cheeker)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama