Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Shelbyovi utrpí drtivou ztrátu. Čtyři roky na to skončí prohibice a Tommy se pustí do kšeftování s opiem, kvůli kterému ale musí vzít na milost svoje nejhorší protivníky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální série je velké zklamání. Neustále se tu řeší rodinné pitchoviny. Arthur je furt na sračky, zbytečná linka Tommyho dcery, fuchtle od Michela není bohužel zajímavá, přitom top herečka a Poly tu neskutečně chybí (což nedávám nikomu za vinu). Dokonce už jim ani moc nežeru tu drsnou atmosféru Peaky fooking Blinders. Jediné, co je v sérii zajímavé, je byznys s opiem s Američany, jenomže to se tu hrotí taky celkem krátce. Na to, že tvůrce seriálu několik let blekotal o tom, jak má promyšlený konec, tak to stálo opravdu za prd. A s nějakým budoucím filmem může jít někam. 40/100 ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| BBC | A je koniec. Rodina Shelbyovic končí so 6. sériou a mám radosť že sa to ukončilo takto dôstojne. Nie je to až taká pecka ako tie dokonalé zvraty v štvrtej sérii alebo tie nezabudnuteľné emočné vypätia v piatej, ale to som nepotreboval. Tu sú tie postavy už maximálne na dne a je vidieť, že takto to už ďalej nepôjde. Celá séria sa tu už točí len okolo Tommyho a chápem to, môj obľúbenec Arthur sa tu dočkal iba mierneho story-arku a to je trocha škoda, aj tak ale som s týmto výsledkom spokojný. A Cillian Murphy je vyslovene brilantný herec a v Oppenheimerovi bude určite super, tento seriál by bol bez neho polovičný. Tak teda naposledy: "BY THE ORDER OF THE PEAKY F*CKING BLINDERS!" | Hodnotenie: 7/10 | ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narazil jsem na klasický problém, kdy dá člověk binge celé série a teď po čase si pamatuje kulový. Ale co mi paměť (a komentáře) matně slouží, tady to bylo vůbec nejatmosferičtější a formálně nejlépe vyladěný, tj. nejlepší. Úvodní díl je skvělý, následuje malinký test trpělivosti, až pak krásný finále. Škoda prostoru pouze 6 epizod, dvě navíc by bodlo. Vnitřní rozpor hlavní postavy, ten sen o klidu na duši a brzy už být "běžný smrtelník" je... rezonující. Cillian Murphy - životní vystoupení. 85% ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peaky Blinders sa posunuli na vyšší level. Už to nie je tá akčná gangsterka, na ktorej sme boli všetci závislí. Tvorcovia sa nad dejom zamysleli, prepracovali každú, každučkú časť do detailu. Scenár opäť ukazuje veľké kvality a herci, hmmmm šmakocinka! Prvých 5 časti bolo úžasných, dozvedáte sa postupne, pekne po poriadku nové a nové informácie, na ktoré každú chvíľu iba dychtivo čakáte. Šiesta sezóna je dobrá, akoby Peaky Blinders zmenili štýl...  Isteže koniec môže niekoho pobúriť. Ja som tiež premýšľal a ja som s koncom stotožnený. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

k Peaky Bllinders jsem si hledal cestu celkem dlouho a jakkoliv to pro mě není kultovka, u které bych vyhlížel netrpělivě každou další epizodu, mám je nakonec celkem rád. Šestá řada pak jako uzavření celého seriálu budí lehčí rozpaky. Na jednu stranu tu nechybí slušná atmosféra, několik ikonických scén, boží vizuál a skvělá hudba. Na stranu druhou ale působí celá řada divně rozháraně a tím jak chce všechno stihnout uzavřít různě skáče z místa na místo, zaměřuje se na nepodstatné věci a ty podstatné - rozjeté v řadě předtím - řeší rychle, minimálně a nebo vůbec (US záporák, nacisti, Michael).Hodně tu navíc chybí Helen McCrory, u které jsem čekal že se objeví když měla svoje scény natočeny a dojde k důstojnějšímu rozloučen a platí to třeba i pro Artura, kterého sem si postupně oblíbil, nicméně v téhle řadě je většinu času jen nevýrazná troska a pořádně se ukáže až v závěru. Vzhledem ke vztahu který k PB mám pro mě není šestá řada úplné zklamání a rozhodně nejde o průserové zakončení ve stylu Dextera nebo GoT, nicméně mohlo to být lepší, emocionálnější, drsnější. Třeba si to Knight schoval do filmu, který by měl celou tuhle kapitolu uzavřít definitivně (závěr tomu slušně nahrál), ale spoléhat se na to nejspíš úplně nedá...70% ()

Galerie (94)

Zajímavosti (10)

  • Šestá řada se měla začít natáčet v březnu 2020. Kvůli pandemii covid-19 však bylo natáčení odloženo. (LUKICKK)
  • V epizodě zazní skladba „Unmade“ od Thoma Yorka, která zazněla už ve filmu Suspiria (2018). Skladbu můžeme slyšet v čase 44:20. (Sancoo)
  • Na rozdíl od dosavadních epizod nezazní na konci žádná skladba. Závěrečné titulky jsou doprovázeny pouze za zvuku ptačího zpěvu. (makimarketa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno