Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Belfastský detektiv Chester Campbell přijede do Birminghamu s pověřením vyčistit město od násilných pouličních gangů. (Netflix)

Recenze (93)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouhé roky jsem odolával, nicméně nyní konečně nadešel čas. Hype se na mě kolem tohoto seriálu už pěkných pár let linul ze všech stran, na což jsem se naučil úplně nereagovat a čekat spíše méně. Po první řadě je ještě brzy soudit, ale Cillian Murphy mě příjemně překvapil (obvykle ho moc nemusím) a proč mi sakra zatajili, že tu hraje Annabelle Wallis? Do dalších řad se rád pustím, ale že bych musel vše sníst naposezení, to úplně ne..8/10 ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu koniec prvej série a ja som nadšený. Seriály som už dlho nepozeral ale o tomto som počul už dávnejšie tak že si reku pozriem. No prvú sériu som zbaštil ako nič. Hustý gangsterský príbeh, premakané postavy, aj okoloidúci sú perfektní. Som zvedavý čo nám prinesie druhá séria aj keď nečakám už nič moc pretože neviem už čo by tvorcovia prinesli do série nové alebo inovatívne alebo čokoľvek odlišné. A plus keď to má 5 sérii a plánuje sa aj 6. séria. Takže hádam má druhá nezradí a dá mi to prečo som si tento seriál zapol. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezpečný rozbeh, ktorý veľmi neriskoval, ale ponúkol osvedčenú kvalitu inšpirovanú inými dielami. Forma takisto zaostáva, tá sa rozbehla až v druhej sérii. A kto nevidel Boardwalk Empire, môže ľutovať, lebo ten sa rozbehol s oveľa väčším počtom zaujímavých postáv oveľa úspešnejšie. Len 6 epizód môže navyše kaziť kvalitný rozbeh. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série takové britské "mafie" se BBC povedla, něco takového jsem očekával od Boardwalk empire, a zde to na rozdíl od konkurence dostal. Herecky chvílím jak Sam Neilla, tak Cilliana Muprhyho, což nejsou žádní začátečníci a je to poznat. Annabelle Wallis bych to prosté děvče taky "zbaštil". A hudba je skvělá, i když vznikla tak o 40 až 50 let později než se seriál odehrává :-). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velice těžce se mi dívá na historickou gangsterku, které chybí emoce. Po shlédnutí první série jsem si sice užíval historické kulisy Birminghamu, ale těžko se mi hledal kdokoliv, kvůli kterému by mi stálo za to pustit si i druhou sérii. Cillian Murphy je sice super, ale chladnější seriálovou postavu, abyste pohledali. Po první sérii teda zatím za tři a uvidím, jestli se někdy dokopu do dalších dílů... ()

Galerie (99)

Zajímavosti (8)

  • Když John (Joe Cole) přijede na svou svatbu, o které zatím neví, tak má v některých záběrech v puse párátko a v jiných ne. (Duoscop)
  • Ve 35. minutě hraje píseň „Abattoir Blues“ od Nicka Cave & The Bad Seeds. (Duoscop)

Reklama

Reklama