Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Přichází dvacátá léta, byznys vzkvétá a zločinecký boss Tommy Shelby rozšiřuje svoje podnikání – a míří na nebezpečné území. (Netflix)

Recenze (75)

evulienka3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjazd bol akýsi nemastný neslaný, samozrejme až na tie chuťovky od "pekárenského majstra" (tie mali štýl ako vždy). Potom si však tvorcovia podobne ako teta Polly zrejme povedali "don't fuck with the Peaky Blinders" a záverečné dve časti naozaj stály za to. Takže si dám aj tretiu sériu, aj keď už možno nie s takým nadšením ... a uvidím, možno ma prekvapia. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna za mnou a no....  opäť som to pozrel strašne rýchlo. Síce pri románikoch som niekedy až zatváral oči lebo ako sorry zasa spoiler - robenie starých ľudí nie je pre mňa. Ale tak celkovo sériu hodnotím predsa len nadpriemerne, aj síce kvôli pár "preklepom" alebo "chýb" to tolerujem. Prečo? No príbeh je super, postavy a ich charaktery sa pekne vypestovali od prvej série, len máme tu aj suchšie miesta. Tak ale dovolím si tvrdiť že pozerám fakt špičkový seriál aj napriek tým "maličkostiam". A dúfam že ma tretia séria nesklame tak ako ma nesklamali tie ostatné. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé sezóny se průměrná známka mých hodnocení vyšplhala na čtyři kousky, ale musel jsem hodně přivírat oči, protože proti té předchozí byla druhá řada citelně slabší. Jednotlivé epizody obsahovaly vždy jednu nebo dvě opravdu kvalitní scény, ale pak většinou ztratily tempo. Měl jsem taky dojem, že tvůrci nepřišli s ničím novým, dělo se vlastně opět totéž, co v první sérii, jen s jinými protivníky. Potěšila až závěrečná epizoda a fantastický Alfie Solomons v podání Toma Hardyho. 4*- ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první řadu jsem viděl už před nějakou dobou a jediné co si z ní pamatuju,je že se mi moc nelíbila a nesplnila očekávání,které bylo vyhajpované vysokými hodnoceními.Chvilku tak trvalo,než sem se odhodlal k další řadě a sem rád,že nemusím litovat,že se tak stalo.Druhá řada je alespoň pro mě rozhodně lepší než ta první a blíží se k tomu co jsem od Peaky Blinders čekal od začátku.Soundtrack je stále skvělý,Cillian Murphy taktéž a ještě navíc přibyl standardně výborný Tom Hardy.Jen škoda,že je tam tak málo...80% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to pro mě uvěřitelný asi jako Arabela. Všichni jsou vostrý jako břitva a nakonec vždycky stejně ve všem uspěje a zvítezí Thomas Shelby. Aby to nezkusil, jde to jako po másle. Dobýt Londýn, podmanit si nejkrásnější a nejbohatší ženy- nemusí na to ani vynaložit zvláštní úsilí, jde mu to úplně samo- v tomhle předvídatelném seriálu plném černobílých postav. Slabota, která má 93 (!) procent. Pro mě nepochopitelná věc. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • V čase 45:52 natáhne Polly Gray (Helen McCrory) kohoutek své zbraně, ale v čase 46:27 má kohoutek opět nenatažený. (dc125)
  • Během plavby lodí hraje píseň „When Under Ether“ od PJ Harvey. (Duoscop)

Reklama

Reklama