Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (977)

Suzana odpad!

všechny recenze uživatele

Bože za co?!! Fekální humor nesnáším, a tohle jsem byla nucena shlédnout na střední, když se ke konci roku neučilo a někdo přinesl do třídy toto "veledílo". Vážně jsem se ani jednou nezasmála, něco tak nevkusného už dlouho neuvidíte. Jako dívaka mě to uráželo a nechápu, jak se tomu mohl někdo smát? Inu, proti gustu.... ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

V Klubu sráčů se lejno na hladině udrželo. Což se však o filmu jako celku nedá tvrdit ani ve značně pokročilém stavu podroušenosti. Je to tak mimo hranice vkusu (toho špatného, o dobrém raději ani nemluvě), až se stydím přiznat, že jsem to dokoukal dokonce. Mého konce. Naštěstí to je již drahně let a pomalu se blížím vysněnému stavu blaženého zapomnění, že něco takového opravdu mohlo vůbec kdy vzniknout. ()

Reklama

bloom odpad!

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že nejhorší teenagerská a dost možná nejhorší komedie všech dob, musí vzniknout v zemi, jejíž komedie měly vždy nejvyšší úroveň. Jeden můj kamarád má k tomuto filmu zvláštní vzpomínku. Jel na nějakou dlouhou výpravu autobusem a tam jim to pustili. Po prvních sekundách byli všichni cestující (věk věšinou 50+) natěšeni na historický snímek, každopádně dialogy jim brzy zchladily hlavu a řidič to musel po 20 minutách vypnout. Doma pak nakonec vynadal dceři, po které chtěl na cestu s sebou "nějakou veselohru". Každopádně tvůrci by měli být obžalováni za prznění úcty anglického humoru. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak neskutečně blbej, až v tom lze spatřovat určitou genialitu - vážně, natočit něco tak debilního, to už vyžaduje určité schopnosti..! Některé scény jsou fakt vtipné (koupání v bundách) jiné nekoukatelně trapné. Poměr četnosti výskytu mezi těmito scénami je bohužel asi tak 8:1 ve prospěch špatných a celkově si tohle "ďílo" nic jinýho než odpad nezaslouží, ačkoliv se u toho občas i šíleně zasměju. Já nejsem tvůj otroook!:) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to modely francouzských návrhářů na anorektických tělech světoznámých ramínek s nohama, které se procházejí po molech. Bizarní, okázalé, nechutné, šokující, tupé, jednoduché, trapné, nepochopitelné. Marně jsem hledal nějaký světlý moment, ale nějak to nevybředávalo z takové nudné atmosféry. Bylo tam několik úsměvných momentů a docela solidních hlášek a za pozitivum také beru, že jsem to dokoukal do konce. Nicméně je to zábava pro skutečně specifickou skupinu diváků, do které já nepatřím. Přirovnal bych to k tomu, jako by si někdo nasral na hlavu, vyšel na ulici a vydával to za novou módu. Někteří budou tleskat, já jen kroutím hlavou. Za tenhle 80ti minutový průjem dávám 15% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu jdou Kevin (Harry Enfield) a Perry (Kathy Burke) do klubu Amnesia, ve skutečnosti byl však použit vchod do klubu El Divino. (juta)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Nejnavštěvovanější britská komedie roku 2000. (chaometic)

Reklama

Reklama