Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (977)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak neskutečně blbej, až v tom lze spatřovat určitou genialitu - vážně, natočit něco tak debilního, to už vyžaduje určité schopnosti..! Některé scény jsou fakt vtipné (koupání v bundách) jiné nekoukatelně trapné. Poměr četnosti výskytu mezi těmito scénami je bohužel asi tak 8:1 ve prospěch špatných a celkově si tohle "ďílo" nic jinýho než odpad nezaslouží, ačkoliv se u toho občas i šíleně zasměju. Já nejsem tvůj otroook!:) ()

Suzana odpad!

všechny recenze uživatele

Bože za co?!! Fekální humor nesnáším, a tohle jsem byla nucena shlédnout na střední, když se ke konci roku neučilo a někdo přinesl do třídy toto "veledílo". Vážně jsem se ani jednou nezasmála, něco tak nevkusného už dlouho neuvidíte. Jako dívaka mě to uráželo a nechápu, jak se tomu mohl někdo smát? Inu, proti gustu.... ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Normálne mi tieto blbečkovské komédie nezvyknú vadiť, ale toto bol fakt hnus. Strach & hruza čo i len kútikom oka zavadiť na obrazovku, keď sa na nej objavij jeden z dvojice lúzrov, ďalším utrpením pre mňa bolo počúvať ich nasilu zmutované násťročné hlasy. Blééé. Najväčším šokom však pre mňa bolo, keď som až na csfd zistil, že to druhé indivídum z dvojice bola zrejme žena. Tak to fakt sorry... ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Doporučuji, abyste se na tento film dívaly nalačno, jelikož tak stupidní a nechutnou podívanou jsem ještě neviděl. Snesu toho hodně, ale tohle je opravdu moc. Nejen, že je to naprosto nepovedená snaha zkopírovat mnohem silnějšího bratříčka "Noc v Roxbury", ale také ve všech směrech v čem film Johna Fortenberryho vyniká, zde prudce zaostává. Kdyby se mě někdo zeptal na nejhorší film, který jsem kdy viděl, tak řeknu tento... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Nevím, kam s ním (a chybí mi rým)." American Pie without limit, šíleně (ale s láskou k žánru) přepálené, jinými slovy Virginity fecal Sharknado. Občas jsem se od srdce zasmál, párkrát uronil nostalgickou slzu a ty humus chvíle, trapné až k nevydržení, jsem přestál důstojně, podobně jako naši dva panicové, Zrzavý chlup a Tragéd (jasná Barbora Hrzánová). Novinkou pro mě bylo Bulvovo nasávání alkoholu přes oční bulvu. Nic pro mě, ale poradím to švagrovi, ten rád zkouší nové věci. Mimochodem, na dveře pokojíčku mého syna už klepe puberta. Až to s ním bude k nevydržení, přijde čas na Kevin & Perry Go Large (český název jako vždy mimózní, ale aspoň se uživatelé udělující odpad! mají o co otírat). Myslím, že Harry Enfield a jeho geniální pitvoření (výjimečně doporučuji dabing, též parádní úlet) svým nastaveným zrcátkem [sic!] zkrotí i toho nejdivočejšího, na rodiče držkujícího rebela. Tohle vidět nechce. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Pozorný divák a zároveň znalec aut si všimne, že při úvodních titulcích a v záběru na ulici, kde Kevin (Harry Enfield) bydlí, jsou všechny vozy značky Ford. Hned u vchodu se nachází model Ford Focus v sedanu, soused umývá Focus v provedení hatchback a na ulici je možné zahlédnout další Focus a Fiestu. (Armin82)

Reklama

Reklama