Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keďže sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas Dňa vďakyvzdania osamote na internátnej škole. Potom, čo jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila jedlo a pitie. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Príjemný večer sa s odstupom času mení na krutý boj o život proti partii násilníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (141)

peiton 

všechny recenze uživatele

A lov sa môže začať.Chytať alebo byť chytený??!Otázka problematiky filmu.To som netušila,že opustená miestna internátna škola môže byť v noci tak desivá.V Amerike majú psychopatov plné sklady a toto je ten žáner ,u ktorého sa nevylučuje,že by sa aj v reále mohol odohrať.Snímka,ktorá ma ani na malú chvíľu nenudí a ten šťastlivec,ktorý nie je ,,prekávičkovaný" klasickými naháňačkami a skrývačkami ju isto ocení.Tiež by som chcela vyzdvihnúť hudbu,ktorá by mala byť nosným pilierom všetkých hororov.A,že aj bola!A bola navyše umne načasovaná a zvolená.Dokázala ma vyľakať viac ako samotná sekta v maskách.Kričala na mňa z každého rohu internátnej školy.Wua-wua..Mám pocit,že aj môj štvornohý miláčik bol vystrašený spolu so mnou.Postrehla som jednu zhodu s ktorou so mnou určite bude veľa ľudí súhlasiť a síce,skrývačka v bazéne je skoro identická ako tá z filmu Gothika.Scénu zo zvieraťom si mohli odpustiť.Aj ked skoro nič nebolo vidno,nemám to rada!Vo všeobecnosti celkom pekne mi to odsýpalo,až sme prišli k samotnému záveru,kde som čakala nejakú BOMBA pointu.Lenže kde nič,tu nič.Po pointe ani chýru..Podme teda dať 4 hviezdy nech si nemyslia.. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Výbornej film, hlavně svoji atmosférou. Víc než sympatická Haley Bennett jako Justine v klasické zápletce zvané lov na člověka. Celý se to odehrává jen na pozemku školy, ale tím je to možná zajímavější a to tempo, kterým od záčátku film letí jak šutr, se udrží až do konce. Pár solidních lekaček a alobalový masky jsou pecka nápad. Ikdyž je to samozřejmě docela předvídatelný, nenudí to ani chvilku. Ta propíchaná holka je dost "creepy" . 80% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další průměrná naháněčka, celkově o ničem a s neuvěřitelně pitomým důvodem proč je hlavní postava naháněna. Co ale musím pochválit je to že se hlavní postava umí i bránit. A konec byl opravdu solidní. Ale celkově není moc zaco stát. Jedná se spíše o lehký podprůměr s pár solidními scénama. Krve moc není a napětí taky zas tak moc ne. Ale v té záplavě filmů to není zas takový průser. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Dle zdejších komentářů jsem doufal v jeden z těch o dost lepších home invasionů a v pořádnou akční jízdu, ale bohužel musím říct, že o žádný kvalitní přírustek se rozhodně nejedná a Kristy je úplně obyčejný home (spíše campus) invasion s běžným klišé, které k tomuto subžánru patří. Hlavní hrdinka je pěkná, ale nic víc pozitivního zde nenacházím - gore nula, akce nevýrazná, vraždy bez nápadu, zabijáci jsou příhodně vždy všude tam, kde oběť utíká, a celé je to po chvíli otravné hlavně skrze dementní chování postav, typické pořadí úmrtí a béčkové vyústění scénáře. Nuda a hodně slabá, vlastně ještě dost milosrdná, dvojhvězda ()

tron 

všechny recenze uživatele

Super námet (študentka zostáva na prázdniny sama na celom celučičkom internáte a spoločnosť jej robia len SBS-kári) a sexi hlavná hrdinka, kvalitná výprava i atmosféra a zlovestné "ticho pred búrkou". Keď dôjde k onej búrke, už je to troška klišé a dosť blbého chovania, ale i tak sa mi Kristy dosť páčila. A to home invasion nemám v láske. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama