Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

klerik 

všechny recenze uživatele

No, boli tam pekné herečky... Ale inak fakt bieda. Vsadenie na príbeh bola najhoršia voľba. A snažiť sa vysvetliť vsťahy medzi figúrkami na bojovanie bol vrchol. A čo urobili najlepšiemu mlátičovi z hry Johnnymu, je neodpustiteľné... Tie 2** sú za tých niekoľko nových postáv vo finále - nostalgicky som si zaspomínal na hru... ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je naprosto špičkový!!! Co v jedničce fungovalo - tady nefunguje! Třeba taková zbytečná věc jako scénář (u prvního dílu se o takové věci dalo aspoň hovořit), ale tady nějak vynechávají slovům významy a větám vyznění. Je to k smrti směšné. Hudba, která u prvního dílu rajcovala diváka k tomu, že kickoval a punchoval s postavami - tady jde o pochybný kompilát (zazní i super Scootři). Ale co se musí dvojce nechat - to je ta hvězda je přehršel postaviček ze hry a podivný godzillý závěr... Kdybych byl Lambert - udělám to samé - uteču! ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Dvojka bohužel přišla o většinu původního hereckého ansámblu a žádný z náhradníků není adekvátní. Jinak tu máme mix telenovelózních zvratů typu "jsem tvůj otec" (Kitaně se vrátí mrtvá matka, objeví se Subzerův hodný bratr a dozvíme se něco "šokujícího" i o Raydenově rodinném zázemí), těžkotonážně debilních a nechtěně komických dialogů, zoufalých pokusů o psychologii postav (všechny postavy trpí komplexy méněcennosti) a hláškování a céčkových triků a akčních scén. V druhé, podstatně méně akční polovině trochu nudné, ale celkově velmi zábavný trash s náběhem na kultovní statut pro svou neuvěřitelnou demenci a diletantství, který mě naučil, že kopat do lidí ležících na zemi je super. A to jsem zapomněl na skvělý titulní song a Fire od Scooter. A ty dva geniální roboty. Pokud se vám stýská po Želvách Ninja nebo Power Rangers - Mortal Kombat 2 je tu pro vás. ()

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jednička byla nijak zvlášť super, ale byla celkem dobře natočená a slušně obsazená, ale většina herců z dvojky na mě působí dojmem, že se dosud přiživovala na angážmá v kočovném divadle a režisér lezl ráno na plac asi rovnou z hospody...Protože jinak si nedokážu odůvodnit to , proč jsem se po celý film tak zoufale nudil...A to to navíc bylo inzerováno jako "akční": ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Klasik Lambert tu neni, charakterove Jax nema na Johnyho Cage v zadnym pripade, zustal prkenak Shou a nova Sonja je snad jeste horsi, jak predchozi. Uz todle nepredpovida nic dobreho... Hudba si stale drzi vysoky standart, kamera tez. Z bojovky mozna film zasahuje az zbytecne moc do psychlogickych a charakternich sracek, ktere jsou stejne na nulove urovni. Efekty take nepatri k nejzdarilejsim, a tak jedinym plusem je naprosto uzasna rukavice Jaxe... Jestli si nekdy na neco clovek vzpomene z druheho dilu, tak je to Jax a jeho ruka... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Linden Ashby sa mal vrátiť ako Johnny Cage, avšak po tom, ako si prečítal scenár, úlohu odmietol. (beso74)
  • Aj keď herečky Musetta Vander a Talisa Soto hrajú vo filme matku (Sindel) a dcéru (Kitana), v reálnom živote je Musetta len o 4 roky staršia. (beso74)
  • Kvůli nedostatku času a peněz museli herci a kaskadéři zahrát více rolí. Například Ray Park si zahrál Raptora, Tarkatana a kaskadéra, J.J. Perry pak Scopriona, Cyraxe a taktéž kaskadéra. (HellFire)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama