Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trailery, ve kterých se dozvíte pravdu o vašich oblíbených filmech a seriálech. Trailery tak upřímné, že se jich bojí všichni filmový tvůrci i producenti. (skrblik007)

Recenze (47)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Skutočne skutočné trailery, ktoré vám poodhalia ako to je v skutočnosti. Pravdivé, bez zrnka lži, ktoré neskutočne pobavia. Vskutku... i keď nechápem ako sa to sem dostalo podľa mňa to teda TV seriál určite nie je nemá to tu čo robiť... ale tak budiž... mimochodom nepríde vám teraz to slovo "skutočne" divné a blbo znejúce keď si to prečítate viac krát?? ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"We are cutting ice! 'Cause we are cutting iiiiice!" Autor se nebojí říct pravdu, často má výstižné a pravdivé poznámky k danému filmu. Moc se mi ale líbí, když se autorovi nepodaří nic kloudného vymyslet, v tom případě je film vážně dobrý a pokusy o jeho shození vyloženě trapné (The Dark Knight). Skvělé jsou taky remaky písniček, nejradši mám ty z Frozen. Prostě Honest Trailers jsou na dobré vlně a nové filmy se mohou třást. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Někdy pobaví, někdy spíš ne. Je znát, když kritizují dobrý film a kdy špatný, což se mi líbí. Jedná se v podstatě o bandu geeků, kteří spojí hlavy dohromady a koukaj společně na film, ze kterého se snaží vytěsnit sebemenší hloupost či nesrovnalost. A ten borec, co to namlouvá, má skvělý hlas. Nejlepší trailery : Star Trek: Do temnoty, Batman a Robin, Indiana Jones a Království křišťálové lebky, Superman 4, Amazing Spider-Man, Stmívání, ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kvalita kolísavá, přičemž těch trailerů, o kterých bych mluvil jako o nevtipných, trapných a v několika případech i vypoceně ubohých, je rozhodně více. Navíc jsou většinou přespříliš dlouhé a autoři člověka spíše než o vlastním smyslu pro humor přesvědčí o tom, že mají doopravdy rádi asi málokterý film. ()

Zajímavosti (1)

  • Upřímné trailery namlouvá Jon Bailey, jehož hlas je často slyšet i v seriózních trailerech a televizních upoutávkách. (skrblik007)

Reklama

Reklama