Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

Shit 

všechny recenze uživatele

Záhada Blair witch 2 je už opoznání horší než jednička, je to pojatý absolutně jinak, to by zas tak nevadilo, kdyby to bylo aspoň trochu dobrý, ale neni. jednička vyapdala realisticky, jak to bylo natočený jakoby amatérsky těma studentama a to právě vzbuzovalo ten strach, ale tohle už je jen účelová vyvražďovačka s debilním dějem a ubohým koncem, tohle si snad ani nezaslouží podobnej název. ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Uuuuuuff!!! Tak... vzhledem k celkovému hodnocení (momentálně 31%) jsem od toho vážně nic moc nečekal. Ale bylo mi to doporučeno, tak jsem si řekl, že to zkusím. Což byla chyba. Resp. jednoduše - zbytečných 90 minut. Nemam rád tyhle mysteriózní kraviny bez špetky logiky.. Slátanina jak fík! A toto bylo navíc ´´okořeněno´´ opravdu mooooc dobrými, přímo dokonalými hereckými výkony. PS: Tohle samozřejmě není žádné pokračování The Blair Witch Project, tohle je něco, co se o Záhadu Blair Witch jen lehce otírá. Má to jen nalákat lidi, kterým se jednička líbila. Což je skoro klamavá reklama:-) No, i když..ona to vlastně JE klamavá reklama! ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

CELÝ TENHLE KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY! Hned na začátku jsem měl varovný nápis: NEZAPOMĚNTE SE PODÍVAT NA DODATEK K FILMU, JE HNED PO TITLUKÁCH. Super, řekl jsem si, možná mě čeká nějaké super překvapení. Ale to až později. Pět nějakých lidí se vrací do bajných lesů, kde se dva muži v minulosti ožrali k smrti a taky jedna baba, kterou umlátily palicí. Máme tu gotičku, čarodějku věřící v přirodu, dva muže a ještě jednu ženu. Jeden větší blb než druhej a celou hodinu je to totálně o hovnu. Pak se něco konečně děje, ale za nic to nestojí, kromě posledních 10 minut, které jsou, to přiznávám, skutečně zajímavé. A titulky. Konec komentáře. Čarodějnice byla jedna z těch holek, která ostatní nutila provádět (orgie?) při kterých jedna neš´tastná umřela. Dám 1 hvězdičku za těch posledních 10 minut, protože jinak je to nekoukatelná sračka. Konec. Nic víc už nedostane. Ne, nic nečekejte. Moment... Ne, nic. I když... ne. A teď už k tomu dodatku: Máme tu "skutečné" záběry z filmu, které jsou znepokojivé. Prvně je tu zvláštní police, na který je ukryt pentagram... Vyměnili police při natáčení, ale pořád za to může ta čarodějnice!!!!!! Podruhé se tu objeví ksicht na okně, údajně ksicht oběti. Ne, pouhá malba, udělaná čarodějnicí přece!!! A po třetí tu máme velké odhalení filmu: sledujte pozorně písmena v pravém dolním rohu, a poté přetáčejte dozadu. Nepřetáčel jsem, ale vypsal si písmena. Pozpátku z toho byla slova: door, rug, grace, miror, water. Pokud vás zajímá, co dál, odhalte to sami. Ale já na to přišel a řeknu vám to. Ano, čarodějnicí, která za všechno mohla, byl režisér. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

O několik tříd méně zajímavé "pokračování" skvostného mystifikačního filmu Záhada v Blair Witch. Tentokrát už ovšem nejde o mystifikaci. Je to normální horůrek točený šesti kamerami z šesti úhlů a nikdo se tím netají. Jen těžko můžu říct, jestli se z toho jakožto z pokračování dalo vymáčknout víc, možná že ani ne... Ale ačkoli jsem to viděl 2x (proto ty 3*) tak jsem se ani jednou nebál. Takže fajn, ale trojku už prosím ne! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu jen jako film ,který se věnuje okultizmu a záhadě v lese ,tak to není špatný. Ale jako celek a pokračování prvního dílu ,tak je to slabé. Místy je to hodně zamotané ,že člověk neví na čem vlastně je a co je pravda a co není. Je tu krásný příklad toho jak se amíci snaží vytěžit ze všeho co nejvíc. Jenže výsledek né vždy naplní peněženku. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Sepsání scénáře k filmu trvalo 6 týdnů, obsazení rolí pak týdny 3. (nakiniki)
  • Hlavní postavy ve filmu používají svá pravá křestní jména. (fiLLthe3DD)
  • Když v obchodě opravář lednice řekne Kim (Kim Director) větu: „Už jsem skončil,“ pozorný divák si vzpomene, že z vyprávění předchozího dílu Záhada Blair Witch (1999) měl stejnou větu pronést masový vrah Rustin Parr (Frank Pastor), když se šel doznat do města po poslední vraždě. Není náhoda, že o chvíli později se Kim na zpáteční cestě zjeví právě těch sedm zavražděných dětí. (Nick321)

Reklama

Reklama