Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

uiu odpad!

všechny recenze uživatele

Totální urážka původní Záhady Blair Witch. Skupinka studentů jede do lesa, kde se odehrává první díl s tím, že chtějí natočit nějaké strašidelné události, kterými je tento les znám. A název Blair je asi tak jediné, co tyto dva filmy spojuje, jinak je to totální hloupost, soft porno a místy i vila Vyvolených. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Je ostuda, že film přebírá jméno po jednom z nej hororů (pro mě) a dělá mu nebetyčnou ostudu! Blbost jako hrom, tohle je prostě dokonalá příručka, jak od A do Z skutečně generálně ZMRŠIT kultovní horor. Jestli tohle Sánchez s Myrickem viděli, museli se popadat smíchy za břicho. Protože to samé jsem dělal já. Mně to přišlo hrozně vtipné, ubohé a pak zase vtipné! Protože takovouhle kravinu jsem dlouho neviděl a doufám, že dlouho neuvidím. Prosím prosím! ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch hororů, které vám nestojí a to vidět, protože jejich snaha je pouze v tom, že chtějí vydělat na lidech, kteří si první film oblíbili, anebo mu třeba i uvěřili. Tohle ale rozhodně není způsob, jak budovat mýtus. Jako kdyby se ani scénář moc neřešil, prostě se na sebe nakupily jen všechny hlouposti, které každého napadly, a vzešlo z toho něco, co ani není možné považovat za smysluplný kus. Tohle není budování mýtu, tohle je jenom bohapustá komerce. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Z jednoho z nejoriginálnějších nápadů 90. let se stal jeden z největších propádků jakých jsem se u pokračování dočkal. Oproti prvnímu dílu je tohle něco naprosto připitomělého. A to neberu v potaz naprosto odlišné zpracovnání snímku, už jen samotný příběh mě absolutně neoslovil a nedostal mě ani svou atmosférou. S ohledem na to jakým filmům dávám odpad a k úctě k prvnímu dílu dávám hvězdičku. Ale jedno vím urcitě, tohle už rozhodně nechci nikdy ani vidět..... ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Záhada Blair Witch 2 - Tentokrát už v režii Joe Berlingera. Poprvé viděno na VHS z videopůjčovny a dvojka zase byla skvělá, tohle hodnocení tady je fakt k smíchu. To si tenhle díl nezaslouží. Nasrat! Ale to už je na tomhle webu zvykem ;) Já se u toho dobře bavil a strach jsem taky docela měl. Tenhle díl už neni klasickej Found Footage ale normálně natočenej filmek a to mi vůbec nevadilo. Naopak líbí se mi že film je zase natočenej v jinym stylu a ono to fungovalo skvěle. Strach a napětí tenhle díl má a atmosféra se mi taky dost líbila. Největší psycho příjde ale na závěr filmu, to mě hodně překvapilo. Samozřejmě že na legendární jedničku tohle už nemá, ale dvojka se mi líbí pořád stejně, nenudil jsem se u toho ani sekundu. Děj to fakt nemá špatnej. Pro mě je tohle pořád skvělej díl a dobrej horor. Pro spoustu lidí totální propadák, pro mě rozhodně ne. Jasných pět hvězd bez diskuze ;) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Rozpočet filmu: $15,000,000. Tržby celosvětově: $47,737,094. (Káronoš)
  • Role Kima Diamonda je inspirována extravagantním metalovým zpěvákem Kingem Diamondem. (WolfR)
  • Menší roli ve filmu ztvárnil režisér Joe Berlinger. (nakiniki)

Reklama

Reklama