Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Najhoršie na Left Behind je, že sa nemáte ani na čom zasmiať. Nudnejšie ako blbé, pokiaľ ovšem neriešite detaily typu logika, technická stránka ... aj herci podpriemerní; namiesto plnokrvného ochotníctva predvádzajú televíznu béčkovosť. Úroveň Asylum sa nedostavila. Humor sa nekoná. Viac než (neskrývaná) náboženská agitácia, Vás bude asi vytáčať, že je to celé skrátka k hovnu. Najvýstižnejšie pomenovanie pre tento film, sa mi vidí pojem nudná blbosť, čo je najnižší stupeň. Aj trash má svoje čaro, náboženský katastrofický prepadák nemá nič. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"I chodil Henoch s Bohem. A nebylo ho, neboť ho Bůh vzal." A potom vzal Hospodin Bůh na nebesa i všechny pravověrné křesťany, aby je zachránil před sedmi lety temna. A ten zbylý bezbožný dobytek ať se na Zemi pere a žere ad maiorem Dei gloriam, haleluja, amen... Tedy ne že bych chtěl rýpat, ale na Zemi všechno docela klapalo, než si ten poťouchlý a zlomyslný Jahve vycucnul bez varování něco lidí tam někam nahoru. A nahatých. Jo jo, to byly časy, když Coppola/Cage zpíval v saku z hadí kůže "Love Me Tender", teď už chudák hraje i v takovýchhle lobotomizovaných sračkách. Nebo že by mu pravověrně křesťansky hráblo a hraje v tom dobrovolně a rád? Nicméně na odpad! to není, je to celkem švanda a viděl jsem už mnohem větší sračky... třeba Kolju. A moc rád bych viděl dvojku, o těch sedmi letech temna, o armádě temnot se Satanem, knížetem pekel v čele, která na Zemi zavádí svůj řád... vlastně zlořád. ()

Reklama

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Toto zpracování se rozhodně nemůže měřit s tím předchozím, několikadílným. První zpracování je totiž o vlastním zmizení - proč jak, a co dál. Tohle zpracování si zmizení vypůjčilo jen pro vytvoření chaosu na palubě letadla a v celém filmu jde v podstatě o to, dostat letadlo na zem, což je trošku škoda. A když se přece jen dostalo dolů - člověk měl opravdu dojem happyendu! Což je ale blbost, protože zmizením, respektive vytržením, tady těm zůstalým teprve začne tóčo! Což Chloe sice v úplném závěru podotkne, ale není to tak důrazné, jako ten dojem happyendu. Klad tohoto filmu je, že dle mého názoru mnohem lépe vystihuje bezprostřední okamžiky po vytržení. A tak je z toho tak trochu guláš a nedivím se, že ho hodnotí jak ho hodnotí. Nepřiklání se totiž na žádnou stranu. Je na hranici mezi Bohem a světem. Jakoby se snažil obsáhnout jak ateisty tak i věřící, čímž si ale spíše více lidí rozkmotřil než naklonil. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nooo tak nevěděl jsem co čekat když jsem viděl ve filmografii Nicolase Cage film co tu sice má relativně málo hodnotitelů,ale už je to v černých číslech.Film jsem spustil a pořád čekal co z toho vyleze a nevěřil jsem svým očím...Chápu,že to mělo náboženskou tématiku,ale to provedení a celkově scénář snad psal někdo na záchodě když se nemohl vys....jinak si to neumím vysvětlit.V poslední době jsem viděl jiný náboženský film a i když to taky není pro každého tak se to s tímto nedá srovnat (jde o Nebe existuje).beru,že je Nicolas Cage zřejmě věřící,ale pokud si předtím přečetl scénář tak nemohl říct,že je to dobré a jdu do toho.Nechápu to o to víc u herců co jednou dokáže zahrát na Oscara a pak hraje v něčem takovém kde bych spíš čekal někoho jako je Casper Van Dien a ne jednoho z nejtalentovanějších herců své generace.No opravdu tento snímek nedoporučuji ani silně věřícíma a za mě jen za Cage 25 % a dvě hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady někdo opravdu nevěděl, co chce natočit, jestli mysteriózní sci-fi snímek, katastrofický film, anebo lidské drama. Problém je, že nefunguje ani jedno. Úvod je moc roztahaný a v podstatě nic se neděje. Seznamujeme se s postavami, které nás nezajímají a pak ještě více jak hodinu sledujeme něco, co nás ani nebaví. Ani jedna linie není pořádně uzavřena, a to nejen proto, že jsou všechny špatně napsané i natočené. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)
  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)

Reklama

Reklama