Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to narazil v TV a začal se dívat cca od půlky filmu. A musím vlastně říct, že jsem byl velice rád, že jsem to neviděl celý. Tady není dobře vůbec nic! Scénář je totálně o ničem, jediný, co se tam vlastně dozvíme, je, že mizí náhodně lidi po celým světě. Hm, dobrý a dál? Za celou dobu se tam nestane vůbec nic, dokonce ani v závěru nedostaneme odpověď takřka na nic, až si říkám, jak je možný, že scénář psali dva lidi - na co tam museli být dva?! Ani to technický zpracování není kdo ví jaký, fakt je to hrůza. N. Cage nám zase ukázal, že vezme cokoliv. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Konceptom je to klasicky katastroficky film. V uvode je nam predstavenych niekolko postav s ktorymi sa mame zblizit. Potom nastane zlomova udalost a po zbytok filmu sledujeme ako sa s ňou jednotlive postavy popasuju. A tentokrat tu zlomovu udalost predstavuje biblicky koniec sveta behom ktoreho lusknutim prsta zmiznu zo zeme vsetci dobri a hlavne veriaci ludia a ten zvysok hriesnikov ostane na zemi napospas svojho osudu snad dokial sa z nich nestanu poriadni veriaci ludia. Spracovanie je hrozne. Postavy su napisane plocho a neskutocne otravne jak z nejakej telenovely. Akurat Cage tu ako jediny nie je neznesitelny a tentoraz ani trapne neprehrava. Triky su slabe. Akcne sceny boli prakticky komplet v trailery. Bohuzial su aj debilne zostrihane. Takze som pôvodne chcel dat jednu hviezdicku, ktoru davam zvycajne filmom, ktore su tak mizerne az su zabavne, ale pointa filmu ma nasrala natolko, ze davam odpad. Zas a znova tie klasicke zvasty. Mozete byt najväcsi ludomil, ale nie ste veriaci, tak mate smolu. A na druhej strane mozete byt cely zivot totalna svina, ale staci svoje hriechy uprimne olutovat a pomodlit sa k tomu spravnemu bohu a ste na veky vekov v siedmom nebi. Fuck off. ()

Reklama

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť danú kategóriu filmov ako "odpad" skutočne nie je adekvátne. Nízky rozpočet, kresťanská tématika, remake. Už tieto samotné parametre predurčujú film ku komerčnému neúspechu. Objektívne však je spracovane na tento žáner výborné a dokonca aj Nicolasovi som emócie veril. "Tristin" z Gilmoriek si u mňa napravil renomé a ženské predstaviteľky tiež ťahali ako vedeli. Zvyšujem hodnotenie obzvlášť kvôli tomu, aby vystúpilo celkové "skóre". Je nízko hlavne kvôli predsudkom a nepochopeniu témy. Fajn film. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát jednu hvězdu za parádní kabriolet SAAB 9-3, ale když ho za pár minut nechají vybuchnout a hořet a zbytek filmu je nebetyčná sračka, nemůžu. Chování kapitána letadla je okoukané asi od Rampy McQuáka, kecy o lítání jsou jak z Teletubbies. Strašný. Každýho, kdo chce někdy letět letadlem, nebo kdo se v tom trochu orientuje, varuju, NEKOUKEJTE NA TO!!! NIKDY!!!!! ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Toto zpracování se rozhodně nemůže měřit s tím předchozím, několikadílným. První zpracování je totiž o vlastním zmizení - proč jak, a co dál. Tohle zpracování si zmizení vypůjčilo jen pro vytvoření chaosu na palubě letadla a v celém filmu jde v podstatě o to, dostat letadlo na zem, což je trošku škoda. A když se přece jen dostalo dolů - člověk měl opravdu dojem happyendu! Což je ale blbost, protože zmizením, respektive vytržením, tady těm zůstalým teprve začne tóčo! Což Chloe sice v úplném závěru podotkne, ale není to tak důrazné, jako ten dojem happyendu. Klad tohoto filmu je, že dle mého názoru mnohem lépe vystihuje bezprostřední okamžiky po vytržení. A tak je z toho tak trochu guláš a nedivím se, že ho hodnotí jak ho hodnotí. Nepřiklání se totiž na žádnou stranu. Je na hranici mezi Bohem a světem. Jakoby se snažil obsáhnout jak ateisty tak i věřící, čímž si ale spíše více lidí rozkmotřil než naklonil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)
  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)

Reklama

Reklama