Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francois je vzorný manžel a obyčejný úředník. Jeho manželka však neví, že jako tajný agent občas jezdí opravovat porouchané telefonní ústředny, které neslouží běžným občanům. (oficiální text distributora)

Recenze (54)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Podtrhnu-li a sečtu, vychází mi to na pěkné čtyři hvězdy, Claude Zidi přivedl na svět originál (Cameron se na něm přiživil a vykradl ho až zarážejícím způsobem). Thierry Lhermitte sehrál toho tajného agenta a „vzorného“ manžela uvěřitelně, lehce, velice příjemně.. Aneb jak to dopadne, když se jeden zaměří na svou vlastní rodinu, syn za školou, babička má pletky, manželka touží po změně a vzrušení.. Miou-Miou působí sympaticky, roztomile, líbila se mi.. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale narozdíl od nejmenované stejně >nejapné< remejkové hollywoodštiny je tenhle film navíc ještě méně zábavný. Takže vlastně ta mr. C. exhibice se svalovcem Arním a krásnou J.L.C. vychází ve své odechovosti d.m.s.n. o fous líp. To je podtrženo sečteno pravdivá lež...! (;-) . . . Uvěřitelná je tahle taškařice opravdu >neuvěřitelně< (hm), takže každému co jeho jest, každopádně v tomhle případě tedy jsou ty tři hvězdičky opravdu jen s velkou tolerancí - snad jen díky původnímu námětu a originalitě pointy. Film jako takový by si je zasloužil myslím jen od velkého fandíka frantíckého humoru... A to jsem se opravdu těšil! - - - P.S. A ne že nedělat remaky! - - - - - (Poprvé viděno 29.9.2009 na dvd, komentář zde jako čtvrtý - 30.12.2009) ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Na pozdější verzi s Arnoldem to nemá. Jednak Pravdivé lži jsou ještě o ždibec líp napsaný, jsou v nich prvotřídní akční scény a taky jsou o něco líp zahraný. Tady se skoro vůbec nestřílí ani nerve, francouzskej režisér sází spíš na humor. Ale není to vůbec špatné, odsejpá to zasmál jsem se u toho. A líbilo se mi vidět některý scény, který byly později téměř přesně okopírovaný, hlavně mě bavil prodejce ojetin. Na čtyři hvězdy je to s přehledem. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Spíš průměrná francouzská dobrodružná komedie která doplácí na příliš civilní provedení a nedostatečně využitou zápletku. Remaky sice nemám rád, ale musím uznat, že Cameronova verze je podstatně lepší, akčnější a je v ní víc nadsázky, takže tolik nevadí podobný děj. Jediná výhoda originálu je roztomilá Miou-Miou a fakt, že Thierry Lhermitte je přece jenom lepší herec a uvěřitelnější tajný agent než Schwarzenegger. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Můj tisící komentář! Miou-Miou je o dost lepší než mužatka Lee-Curtis, a nic proti Lhermittovi, jehož Pierre Brochant stojí za polovinou úspěchu Blbce k večeři, ale Arnold je prostě jen jeden, a proto kupodivu Cameronův remake nelze zatratit. Což se u projektů typu "evropský originál, co nejrychlejší (a nejblbější) americký remake" tak často nestává. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama