Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (369)

freddy 

všechny recenze uživatele

Podtitul by mohl znít Strašící hodiny pro začátečníky aneb Jak se snadno a rychle státi upírkem. Tenhle animák nabízí super postavy, jako je děda Drak(ula), praděda Vlad, který do filmu přináší alespoň na chvilku ten správný strašidelný prvek, ale i super skupinka strašidel, která pomáhá Drakulovi na cestě za tím, aby se z jeho napůl lidského vnoučka stal upír. Ve výsledku je toto pokračování milé, hravé, zábavné a vlastně docela fajn. Čas s filmem utíkal hodně rychle, zábavných momentů, které mě rozesmály, se taky našlo docela dost, a nakonec vlastně vše dobře dopadlo, a o to asi šlo především. Umím si přesvědčit, že děti, kterým je film určen především, jsou a budou nadšené, když film uvidí. Já jsem pouze spokojený, ale i to stačí na to, abych filmu udělil mírně nadprůměrné hodnocení v podobě třech hvězdiček. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý Hotel nepřináší vlastně vůbec nic nového, takže komu se líbila jednička bude se mu líbit i dvojka a naopak. Fórků přibylo, ale film je už taková klasická dvojka, příběhově je to o něco slabší a vtípky jsou některé povedenější. Sandler za mikrofonem předvádí svůj nejlepší výkon za poslední 3 roky určitě. 60% ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Deravejšie ako Madagaskar 3. Kam ten svet speje? Skrátiť na polovicu (nebol by to najmenší problém) a šup s tým ako s bonusovým filmom na S.E. vydanie prvej Transylvánie. Tam by bolo to pravé miesto pre Transylvániu 2. Pretože jedno roztomilé blé-ble-bléééé a meta-humorný modrý zub sú málo, zúfalo málo. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Závěrečná třetina sice spadne do křečovitého a dost nepochopitelného opisování od kupy jiných rodinných animáků, ale svůj vysoký standard si film přesto bez problémů udržel. Minimálně první polovina je natolik zábavná, že hravě strčí do kapsy i takřka celý první díl, tvůrci pracují s nepřeplácaným a úderným příběhem a poslouchat Adama Sandlera coby šišlajícího oldschool upíra je pořád zážitek. Navíc i všechny vedlejší postavy jsou vyloženě skvělé, vtipy nesklouzávají k dětinskosti a o kvalitě animace je zcela zbytečné se bavit, takže další film bych uvítal s otevřenou náručí... 80% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $169,700,110Tržby Celosvetovo $474,800,000 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ samozrejme že už to nemá tú tendenciu zábavnosti a moment prekvapenia ohľadne nápaditosti scén ako mal prvý diel ale aj tak v celku na pokračovanie pozerateľné a pár dobrých frkov sa tu nájde, na škodu je toho moc modernizovania aby tam bola zakomponovaná dnešná "in" doba a hlavne hranie sa s mobilom, našťastie malý Dennis baví, zas taký uletený Jonathan tam je skoro úplne nevýrazní, ale ušlo to /videl v kine 3D verziu: 75%/ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Při scéně, kdy Mavis s Johnym odjíždí na dovolenou a Dracula se objímá s Johnym, má nehty krátké. V další scéně ale už zase nemůže ovládat mobil kvůli dlouhým nehtům. (Deli3)
  • Príbeh filmu sa odohráva sedem rokov po prvom dieli a vek hlavných postáv je nasledujúci: Dracula má 539 rokov, Mavis 125 rokov a Jonathan má 28 rokov. (MikaelSVK)
  • Ve filmu několikrát zazní písnička „GDFR“ od Flo Rida. (SONY_)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama