Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Během druhé světové války při plnění jednoduchého úkolu oddíl amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Jednotka je pověřena odvézt zásoby na štáb. Při cestě jsou napadeni a ocitají se v týlu nepřítele. Začíná německá protiofenzíva. I přes nebezpečí, které jim na nepřátelském území hrozí, se skupina rozhodne najít německého jaderného fyzika, zajistit plány vývoje atomové bomby, a zabránit tak nacistům zvítězit. (TV Nova)

(více)

Recenze (71)

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Takhle se jednou na place (zeleném plátně?) sejde kalibr typu Sizemore, Jones a McDonough s dalšíma (mně) neznámýma xichtama a natočí spolu blockbus... ani ho*no! Rozhodně jsem nečekal, že utopím hodinu a půl života v kanále. Kdo má tohle zapotřebí. Marně jsem hledal, za co dát aspoň jednu hvězdu. Nenašel jsem. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Z duse neznasam Toma Sizemora /Takovi Normalni Zabijaci/- ten herec nevie hrat a nema herecky talent, hoci bol na strane dobra. No, ale nejak obiede som toho Sizemora prezil, najma vdaka tomu, ze ide o silny namet WWII, kopu akcie,m prestrelky, rvacky nechybaju ...... Dlho som si myslel, ze reziser Don Michael Paul /Na pokraji smrti 2002 s istym Segosom/ bude dost dobra reziserska lama - no a chlapik ukazal aky - taky rezisersky talent. Vinnie Jones /Zabij neboo budes zabit 2007/ je snad rovnaky bojovy masaker ako pan StatickaSunka : 64 % ()

Reklama

Oxyuranus 

všechny recenze uživatele

Velice romantický název, až teď jsem se ze zdejších komentářů dozvěděl, že se jedná o adaptaci počítačové hry. Nejedná se o klasický válečný film z druhé světové války. Když se na place objeví Neal McDonough, tak to hned ve mně evokovalo Bratrstvo neohrožených a Tom Sizemore zase Zachraňte vojína Ryana. Tak pokračování v takto vysoko nastavených kolejích neočekávejte. Není to řemeslně špatně zvládnuté a výprava je skvělá. Hodně krve, střílení bez nutnosti dobíjet a v podstatě všudypřítomné hrdinství typu obětuji se abyste vy mohli dokončit misi je teda hodně otravné a toho hrdinství je jednoduše trošku moc (ovšem tímto filmem jsme se ocitli ve společnosti hrdinů, tak proč tak držkuji, co).  Očekávejte tedy řežbu, která ale tak nějak nefunguje po emoční stránce. Samozřejmě se ale i zde najde pár zapamatováníhodných momentů jako například když jde Vinnie Jones vymlátit místnost plnou opilých Němců. Když nebudete čekat Bratrstvo neohrožených tak se pobavíte. Asi tak. ()

windows odpad!

všechny recenze uživatele

Kur*a co to bylo? To, že se během války ukořistí cizí tank chápu, ale aby celá panzer division používala předělané T34 je ubohost! Opět Američané velkými hrdiny a Němci totálními sráči, kteří se nelogicky formují a skrývají se jako malé děcka. Další totálně směšná věc byla, když jsem ve fabrice viděl německé uniformy a swastiky, které nikdy nikdo nevyrobil. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s druhej svetovej, obzvlášť sa mi ľúbi pekne natočená akcia a tučná výprava ako v Ryanovi od Spielberga. Bohužial tento film nemá dokopy nič. Ano, nevyzerá to zle a aj ten Vinnie Jones a Tom Sizemore (ktorý sa vylodil v Ryanovi v Normadii a spomína sa to aj tu :) sú tam fajn, ale ta kamera, tie nudne akcie s tankmi, ktoré ani nexistujú, tupo napísané postavy a americký príbeh, ten film tak podkopávajú až je škoda to pozerať. Ja som síce dlho odolával, ale nič lepšie a nové som v tomto žánri nenašiel. Navyše nechápem, čo ma tento film spoločné s brilantnou a mojou obľúbenou hrou. 45% - 2* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (27)

  • Když muž s ustřeleným obličejem mluví, v pohledu zezadu se jeho ústa nehýbou. (Johnny.ARN)
  • Poté, co skupina přijme úkol doplnit zásoby na předsunuté pozorovací stanoviště a je přepadena, je v pravém horním rohu v pozadí během přestřelky vidět muž v modré bundě a černých kalhotách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama