Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Během druhé světové války při plnění jednoduchého úkolu oddíl amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Jednotka je pověřena odvézt zásoby na štáb. Při cestě jsou napadeni a ocitají se v týlu nepřítele. Začíná německá protiofenzíva. I přes nebezpečí, které jim na nepřátelském území hrozí, se skupina rozhodne najít německého jaderného fyzika, zajistit plány vývoje atomové bomby, a zabránit tak nacistům zvítězit. (TV Nova)

(více)

Recenze (71)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, na který se zasvěcení podívají jen kvůli názvu. Jako by si parta fanoušků řekla "Pojďme do lesa a budeme si hrát na válku v Ardenách, triky doděláme potom a příběh trošku poladíme za pochodu." Moc nechápu, kde se tam vzaly ty známé tváře, na video film je to nějak moc nabité, tak snad jen proto ty dvě! ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Takže Tom S. to pri záchrane Ryana prežil a ihneď ho vyslali riešiť atómovú bombu. Ako to s ňou vlastne je netuším. http://www.novakoviny.eu/archiv/historie/425-atom-bomba-hitler Povedzme si však, že Američania splnili misiu aj s heroickými výkonmi, frázami a národnobuditeľskými heslami, jeden stihol si obstarať ženu a spoločne vyhubili úbohých chlapcov z SS a wehrmachtu v silnom „bodycounte“. Význam vrhania sa Nemcov do striel je dodnes zahalený rúškom filmového tajomstva. Permanentnú otázku „čo jedia?“ rieši až 60 minúta, doposiaľ nekonečná munícia Američanov dôjde až po 79 minútach. Videofilm kvôli rozpočtu znemožňuje strieľať ostrými z Nemeckých T-34!! (chudák historici), digitál to hradí. Zároveň však na filme je niečo po celý čas, čo my nedovolí si robiť fetišistickú satiru. Prostredie výborné a spád slušný, pretože všetko je nahustené do malého času. Tank taktiež neprechádza ľudské telo v každom filme, a rusko-nemecká nečakaná poprava na konci utlmí prílišnú kritiku. Kvôli existencii podstatne výpravnejších a skvostnejších vojnových filmov, sa oprávnene na toto zabudne. Čierne percentá a bezbrehé hanobenie je však prehnané. (I keď ochrana at. bomby Nemcami je až komická vzhľadom k tomu aká ochrana sa poskytuje dnes obyčajnému jadrovému odpadu v slovenských stratových vlakoch :) (videné 15.03.2013, BDrip) ()

Reklama

windows odpad!

všechny recenze uživatele

Kur*a co to bylo? To, že se během války ukořistí cizí tank chápu, ale aby celá panzer division používala předělané T34 je ubohost! Opět Američané velkými hrdiny a Němci totálními sráči, kteří se nelogicky formují a skrývají se jako malé děcka. Další totálně směšná věc byla, když jsem ve fabrice viděl německé uniformy a swastiky, které nikdy nikdo nevyrobil. ()

TostTom odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo něco strašného, kdybych vzal pár kamarádů, dal jim obleky a nějaké makety pušek a šel s něma do lesa s gopro kamerou tak natočím to samé a možná i líp. Naprosto nekoukatelné amatérské bůh ví co co má být snad i trochu vtipné, což se tomu rozhodně nepovedlo. Efekty by udělal líp asi každý kdo umí s nějakým editorem videa, příběh naprosto o ničem a kamera, která se celou dobu třese a skáče na naprosto nesmyslné záběry je fakt otřesná. Mám rád válečné filmy, ale tohle jsem ani nedokoukal... absolutní zvěrstvo a to je to z roku 2013 i před 50 lety ty filmy vypadali líp než tohle. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Střílečkové tempo nasazené v prvních minutách dovolovalo tomuto válečnému béčku leccos odpustit. Samozřejmě dlouho nevydrželo, jak mise (ve skromných levelech – v lese, na nádraží, v továrně) pokračovala, vyjevovala svou hloupost. Ne že bych nějak trpěl, spíš si filmaři ukousli větší sousto, než na které měli – třeba v CGI efektech z videohry… ()

Galerie (12)

Zajímavosti (27)

  • Na konci filmu je Willoughbyho (Vinnie Jones) doutník nejprve celý, vzápětí je mnohem kratší a nakonec je opět dlouhý. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu jsou špatně označené německé uniformy, ty pro wehrmacht mají orlice na rukávu, ale správně mají být na pravé hrudi, na rukávu je používala pouze SS a zároveň je to i jiný druh a tvar orlice, který používal wehrmacht a u uniforem ss to je ve filmu přesně naopak. To samé u důstojníků je uniforma s limcovymi vložkami jaké používal wehrmacht, ale čepice brigadýrky mají umrlci lebku a orlici, jakou používala jen SS. (SsgtJira)
  • Ve filmu americký sniper používá německou pušku G43, chybí na ni ale přední mířidlo (muška). (SsgtJira)

Reklama

Reklama