Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Stocki 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů této dvojice, který obsahuje plno rvaček, skvělých hlášek a výborná je i ústřední melodie. Nudit se tedy určitě nebudete. Film však musíte vidět s původním dabingem ČT, kde v hlavních rolích dabují Svatopluk Skopal a Jan Schánilec. Novější dabing film totálně zničil, hlášky jsou ubohé a neustále přeskakuje hudba. Opravdu je to až neuvěřitelné, jak se dá skvělý film zprasit. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Vděčná klasika mého mládí. Dva ranaři, Bud Spencer a Terence Hill, se stanou neradi a z nouze policisty. O něco raději mám sice jejich starší snímek Jestli se rozzlobíme, budeme zlí, ale i tady jde o slušnou zábavu. Třeba skvělá je ta scéna, kdy dělají mrzáky v baru... Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=9arp8AqIi10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tříská do tebe židlí. - Jo já vím. No tak kluku odpočiň si trochu." Dva výtečníky prchající z řad policie mám rád a považuju je za legendární. Už ani nevím, co je přitom legendárnější - jestli likvidace vozovýho parku gangsterů, rvačka hluchýho a mrzáka s gangem, odvoz Susy Lee na "druhou stranu" města, zatčení prokurátora se zástupcem guvernéra nebo fotbalovej zápas s falešnými indiány. Já se vždy těším na cokoli z toho a kdyby Velký drak a Tygří mládě neposlouchali tak často moudra ctěných čínských dědečku, tak by to mělo i přijatelnou stopáž. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Z dřívějších dob jsem znal jako "Dva výtečníci" a vždycky jsem měl rád spíš Terence Hilla než Buda Spencera, dneska (jak tloustnu) to vidím spíše obráceně, je to legrace. Pár ftípků : Hele kámo jedeš po špatný straně. Traktory jezdí vpravo. | Uhni ty prcku ukecanej ! | Já jsem Matt Kirby.Já ne ! | Naskoč si baloune tlustej. | Máme rande s dvěma kočkama a né s takovým tučňákem ! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých tří nejoblíbenějších filmů této dvojice. Spencer a Hill jsou dva looseři, kteří se místo přepadení supermarketu stanou nedobrovolně policajty a přestože se snaží jak můžou, místo toho aby je vyhodili se jim nakonec podaří rozlousknout vraždu číňana a kruh pašeráků drog. Prosluněná Florida, lehký závan policajtských komedií, vynikají a skvělě vymyšlené bitky na hřišti nebo v kuželkárně. Ale tentokrát také i skvělé scénky (demolice aut, hluchoněmý a mrzák) a výborné hlášky (zejména ze záchodové debaty jsem chcal smíchy) a navíc něco jako příběh. A oceňuji, že Italové si jedou svoji cestou a nekopírují americké klišé policejních filmů a že Spencer a HIll se stále spoléhají hlavně na své pěsti. Možná trošku přeceněných, ale nostalgických pět hvězd. PS: A za mýho dětství se to jmenovalo rozhodně Dva poldové! ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně v márnici říká Matt (Terence Hill), že Číňana potkal včera na molu, což není možné, když jejich výcvik byl už u konce. (tommyvercett)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno