Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

1. Bud Spencer a Terence Hill dokazují, že jedna rána do zubů sice všechny problémy světa nevyřeší, ovšem rána do zubů kombinovaná s následným úderem na žaludek již ano. 2. Bud Spencer a Terence Hill jsou dokonalejší než bůh. Jeho mlýny melou pomalu, zato ty jejich velice rychle. Do pěti minut od spáchání špatného činu je padouch ztrestán. Mimochodem, z toho by si třeba taková Rowlingová mohla vzít příklad. 3. Co vznikne, když se zkříží Terence Hill s Budem Spencerem? Chuck Norris. A co vznikne, když se zkříží Terence Hill s papežem? Svatý kopeček u Olomouce. 4. Film názorně ukazuje, proč Itálie na rozdíl od Německa nikdy nemusela své ekonomice vypomáhat vyplácením šrotovného. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Moji oblíbenci opět na scéně, tentokrát v plné parádě. Po tom, co se stanou tak trochu neplánovaně policisty, přepadnou policejní stanici, se s vervou pouštějí do boje s organizovaným zločinem. Tenhle film se jim opravdu povedl, spousta humorných scén bláznivých momentů a samozřejmě i klasická závěrečná mlátička. Jako nejvtipnější scénku v tomto případě navrhuji situaci, kdy si Bud hraje na hluchoněmého. :-) ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Už kdysi se mi líbil jako jedna z nejlepších Spencer-Hillovek a stejně tak jsem si ji užil i tentokrát. Pohodovka o dvou nedobrovolných policajtech je plná fórků, skvělých scén (přepadení, ruská baronka, auta) a zábavných rvaček, ve kterých Bud předvádí své klasické "facáky" a umí to i s bowlingovou koulí, zatímco jeho parťák předvádí dokonalou práci s kuželkami. Smíchy jsem se sice nesvíjel, ale úsměv mi setrval na tváři od titulků do titulků a mezi monitorem a židlí vládla dokonalá pohoda. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale o to více zábavné a zase vítězí dobro nad zlem, i když se ti dva nejdříve potácejí na hraně dobra a zla. Matt Kirby (stále usměvavý Terence Hill) a Wilbur Walsh (povětšinou bručící Bud Spencer) se nepříznivým sledem životní cesty pokoušejí dát na cestu zločinu. Místo toho se ale stávají příslušníky americké policie v Miami na Floridě (přepadení policejní stanice je vynikající). A samozřejmě spousta pěstních rvaček, honění zločinců, balení půvabné Sussy Lee (Laura Gemser) a pomáhání bezbraným proti gangsterům. Další zábavné postavy: policejní kapitán McBride (David Huddleston), který je nadšen ze svých nováčků, mafián Fred Cline (Luciano Catenacci) se svojí pravou rukou (Riccardo Pizzuti), kteří od Kirbyho s Walshem dostanou hodněkrát pořádnou nakládačku a přesto si nedají říci, a skoroindián Geronimo (Luciano Rossi). A živelné dobro vítězí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další z řady humorných snímků dua S&H nevybočující ze zavedené šablony a přinášející naprosto vše očekávané. Známé charaktery obou postav, spousta gagů a hlavně rvačky jsou vždy zárukou dobré zábavy, jaké nám tato dvojice může předvést. A tak jak to už bývá, dějová stránka scénáře je jako obvykle plná nesmyslů a nelogičností, ale v tom je právě to celé kouzlo všech zábavných scén. Jestli se jedná o jejich nejlepší film lze hodně těžko posoudit. Každopádně tohle spraví náladu vždy. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • V priebehu úvodnej bitky v prístave je červené auto striedavo v tieni a na slnku. Navyše sa niekoľko krát zmení aj poloha kladiva na jeho kapote. V niektorých záberoch tam ani nie je. (ČSFD)
  • Ve scéně v bufetu Matt (Terence Hill) pronese, že se narodil v Itálii v Benátkách. Představitel postavy Hill se v Benátkách skutečně narodil. (GreatestFan)

Reklama

Reklama