Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

topi 

všechny recenze uživatele

Nenáročná bláznovina plná absurdních situací, tolik typických pro tuto sympatickou dvojici. Když bych měl charakterizovat spolupráci Terence Hilla a Buda Spencera, byl by to právě tento film Dva výtečníci. Prostě klasa. Klasa je i hudba bratří De Angelisových. Povedený je též dabing, Svatopluk Skopal/Terence Hill, Jan Schánilec/Bud Spencer. A v neposlední řadě potěšilo obsazení porno hvězdy Laury Gemser. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů komediální dvojice Spencer&Hill. Spousta nezapomenutelných scén, parádní původní dabing, jednoduchá, ale neskutečně chytlavá ústřední melodie, vtipné hlášky, které, stejně jako film, fungují i při opakovaném shlédnutí, a přehršle třeskutých pumelic. "Hluchoněmá" scéna dokáže vždy znovu potrhat bránici, která od minule sotva srostla, a závěrečné bowlingové ródeo strhává lavinu smíchu, obdivu nad choreografií, i nepříjemných zasyknutí při zásazích letící kuželky. Prostě luxus. 90% ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Přepadení supermarketu se může zvrhnout různými způsoby, ale aby se při něm člověk nechal nedopatřením naverbovat k policii, to už chce pořádnou dávku smůly. Bud Spencer a Terence Hill opět znovu a tentokrát netradičně v Americe. S trochou tolerance film funguje jako detektivní komedie, i když zápletka rozhodně nepřekvapí. Film patří k těm průměrnějším, ale nechtěné mlácení nebohého šéfa a scéna v baru by byly ozdobou jakéhokoliv snímku téhle dvojice. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tříská do tebe židlí. - Jo já vím. No tak kluku odpočiň si trochu." Dva výtečníky prchající z řad policie mám rád a považuju je za legendární. Už ani nevím, co je přitom legendárnější - jestli likvidace vozovýho parku gangsterů, rvačka hluchýho a mrzáka s gangem, odvoz Susy Lee na "druhou stranu" města, zatčení prokurátora se zástupcem guvernéra nebo fotbalovej zápas s falešnými indiány. Já se vždy těším na cokoli z toho a kdyby Velký drak a Tygří mládě neposlouchali tak často moudra ctěných čínských dědečku, tak by to mělo i přijatelnou stopáž. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Dva proletáři se neplánovaně stanou policisty. Jejich metody jsou neortodoxní, ale účinné. Ačkoliv... vlastně jsou naprosto hillovsko-spencerovsky ortodoxní: plesk, bum, prásk. Záhy se jim do hledáčku dostane zločinecká organizace, gang pašeráků drog. Někdo asi dostane do držky... +++++ Další Barboniho přímočará série tělesného humoru a absurdně pointovaných dialogů se ani tentokrát nepáře s logikou dění - hlavně vršit situace rodící gagy předveditelné touhle zbojnickou variantou Pata a Patachona. Tentokrát se zvláštním důrazem na vysokozdvižné vozíky, ochranu chudých imigrantů a pokořování výše postavených a vyvinutých blondýn. Konečně, ani blond ani prachy vás nestaví nad zákon, který mručí spencerovštinou. +++++ Nepsal jsem už někdy něco podobného? O komentář zpět? Tyhle filmy mají tendenci splývat. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Film sa s návštevnosťou 3,870,000 divákov stal najnavštevovanejším talianskym filmom v československých kinách v rokoch až do roku 1989, kedy bol rekord prekonaný. (Raccoon.city)
  • Téměř celý film je natočen v Miami, výjimkou je scéna v bowlingové herně, která byla natáčena v Itálii. (NiaWolf)

Reklama

Reklama