Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Terence a Bud se tentokráte snaží na začátku filmu dostat nějakou práci, jenže nikdo pro ně nemá v tomto směru pochopení, tak nezbývá nic jiného, než naplánovat loupež. Ale jak už to v komediích bývá, nic není tak lehké jak se zdá a tak se Terence a Bud nešťastnou náhodou místo zločinců stanou policisty. Během jejich práce se dostanou k čínské rodince která hledá ztraceného strýčka, kterého bohužel oba výtečníci viděli před návštěvou mrtvého na policejní stanici. Ukáže se, že strýček byl zapleten do obchodu s drogami... nezbývá, než dané situaci přijít na kloub. Ve filmu nechybí řada klasických bitek bez kterých by to už ani nešlo. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Nenáročná bláznovina plná absurdních situací, tolik typických pro tuto sympatickou dvojici. Když bych měl charakterizovat spolupráci Terence Hilla a Buda Spencera, byl by to právě tento film Dva výtečníci. Prostě klasa. Klasa je i hudba bratří De Angelisových. Povedený je též dabing, Svatopluk Skopal/Terence Hill, Jan Schánilec/Bud Spencer. A v neposlední řadě potěšilo obsazení porno hvězdy Laury Gemser. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z tech slusnejch, ale ne nejlepsich filmu tehle dvojice. Velikej klad je krapet komplikovanejsi dej, kterej ale nedava bohuzel moc prostoru pro bitky. Par nich tu je a ty dve velky sou fakt paradni a kdyby mel film klasickejch 90 minut, tak to je ok, ale pri 115 by to bitek chtelo vic. Taky se urcite dalo vic vytezit z policejniho vycviku. Nastesti film obcas, kdyz se nic moc nedeje, zachranujou vcelku povedeny vtipky, ale opet, na 115 minut to nestaci. Dalsi klad filmu je podle me herectvi Spencera a Hilla, ktery se tady docela snazi, neni to nic uzasnyho, ale je to jejich nadprumer. I pres nekolik hluchejch momentu jsem se dobre bavil. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Dva výtečníci byli jedním z prvních filmů blahé paměti, které jsme měli na VHSce... takže nebudu počítat, kolikrát jsem ho viděla, protože bych lhala... A teď vidím, že je servírují v tévé (ne, kouzelnou krabici již nevlastním, takže smůla) a hned mi najede nějaká ta fajná fackovací scéna, demolování auta, prostě.. kedykoľvek :-) ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Nápad novy dávat každou neděli v půl desátý Hilla se Spencerem se fakt poved. Pže tak akorát vstanu, nemám co dělat, tak zapnu telku a parádně se bavim. Klucí házej jeden fórek za druhym (zvlášť když se teprv seznamovali) a pak dou v klidu dál, když se na bůhvíjak dlouhou dobu upíšou službě, který se vysmívali. Na konci sem pak veselá, pobavená a příjemně naladěná na zbytek dne. Jen tak dál. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně v bufetu Matt (Terence Hill) pronese, že se narodil v Itálii v Benátkách. Představitel postavy Hill se v Benátkách skutečně narodil. (GreatestFan)
  • V USA se film dočkal premiéry až na přelomu let 1979/1980 a byl zkrácen asi o 17 minut. (Jorge87)

Reklama

Reklama