Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer a Terence Hill se v této komedii dostali ke všemu jako slepí k houslím. Na jednu stranu to může být pech a na druhou obrovské štěstí, ale to samozřejmě záleží na tom jak se to vezme. Je to oddechovka s jednoduchým dějem, oba chlápci tu jako vždy rozdávají rány na všechny možné i nemožné strany, ale na svém kontě už mají mnohem lepší filmy, takže se lehce může zdát, že tady už je všechno na jedno brdo, ale pořád se tím dá krásně propláchnout mozek. Souhlasím, že scéna, kdy Bud hraje v hospodě hluchého a Hill chromého, je geniální. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden ze spencerhillovských vrcholů. Stopáž tentokrát nevadí ani v nejmenším, protože ve filmu se stále něco děje a to "něco" není nikdy stejné jako to, co se dělo před chvílí. Já osobně mám ze všech těch výborně vymyšlených situací a perfektně vygradovaných fórů nejraději scénu s hospodskou rvačkou, ve které se Terence Hill vydává za invalidu a Bud Spencer hraje retardovaného hluchoněmého - to je vážně skvost. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Totally outdated pubertální show. 1) Doba, kdy jsem okouzleně sledoval na černobílé obrazovce Československé televize živé prostředí miamského přístavu, moderních bouráků a nesocialisticky se chovajících policistů, mafiánů a nesourodé dvojice, z níž jeden rozdával rány, po kterých by šel k zemi i obr Koloděj a druhý, modrooký smíšek, si ze všech utahoval, tato doba je nenávratně pryč. 2) Když se na film podívám dnes, vidím jen pár lehce úsměvných a spoustu vyloženě trapných vtipů. ()

predators 

všechny recenze uživatele

A je to tady zase, tuto dvojku můžu. Další příběhy tenkého a velkého, tentokráte v rolích flroridských policistů. Jejich neotřelé bitky jsou nezapomenutelné a já jsem se u těch "dnešních" dobře bavil. Jasně, většinou je to plácání do vzduchu, ale některé údery a pády jsou perfektní:-) Hlášky mladého tygříka a bitky velkého draka jsou prostě špica:-)Bouchni jej do břicha:-)70% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Skvela komedia, ale v druhej polovici filmu akosi ubral reziser z plynu a zacalo to byt trosicku zdlhave, avsak na zaver sa to s humornymi bitkami zase dostalo na tu spravnu kolaj. Nadalej zostava mojou najoblubenejsou komedou s duom Spencer - Hill JESTLI SE ROZZLOBIME, BUDEME ZLI (1974)... 27.03.2010 ________ Terence Hill - (Matt Kirby) +++ Bud Spencer - (Wilbur Walsh) +++ David Huddleston - (Kapitán McBride) +++ Luciano Catenacci - (Fred ´Curly´ Cline) +++ Luciano Rossi - (Geronimo) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • V jedné scéně přijde policejní auto Matta (Terence Hill) a Wilbura (Bud Spencer) o dveře řidiče i spolujezdce. Jedná se v tu chvíli o Plymouth Satellite. Když však v následující scéně přijíždějí s poškozeným autem ke stanici, je jím automobil Dodce Coronet. Jde o sesterské vozy, které se ovšem liší maskou, přední i zadní kapotou a drobnými detaily. (Frigi)
  • V druhej polovici filmu si Wilbur Walsh (Bud Spencer) a Matt Kirby (Terence Hill) idú vybaviť účty s najatým gangom chuligánov na štadión Orange Bowl. Tento štadión bol postavený v roku 1937, takže v období natáčania filmu oslavoval 40. výročie svojej existencie a toho času mal kapacitu pre vyše 80 000 divákov. Štadión sa objavil aj vo filme Superpolicajt (1980), v ktorom si taktiež zahral Terence Hill; a neskôr aj vo filme Ace Ventura: Zvierací detektív (1994). V roku 2005 bol poškodený hurikánom Wilma a hoci škody boli opravené, nakoniec sa o tri roky neskôr rozhodlo o jeho zbúraní, aby na jeho mieste vyrástol modernejší štadión. (AxelWers)

Reklama

Reklama